Te-ar linisti complet un consult ginecologic,crede-ma.
Este doar ideea ta de care nu poti sa scapi,probabil ti-a fost ingrozitor de frica sa nu ramai insarcinata!
Nu putem vorbi nici de o sarcina psihologica,de o falsa sarcina,dar,daca vrei,citeste putin, sa te informezi ce este, ti-ar putea fi de folos:
http://www.utilecopii.ro/......esis/6422/
Daca nu te poti linisti, mergi la o clinica sa te vada un medic ginecolog, nu te mai gandi...
Sanatate!
Nu esti insarcinata.
Testele de sarcina mai dau si gres, dar ai facut 5, deci practic ar fi imposibil sa fii insarcinata.Ti-a venit si menstruatia in fiecare luna, deci nu.In plus, o sarcina de 4 luni ar fi foarte evidenta.
Abdomenul ti-l vezi ciudat din cauza panicii, nimic mai mult.Nu mai fa niciodata sex neprotejat, asta daca nu-ti doresti un copil!
Dupa 4 luni nu stiu de ce iti mai faci griji.Dar poate asa-ti place viata in stres in timp ce prietenul tau sta linistit ca doar el nu poate sa ramana gravid.Gandeste-te alta data cand faci sex asa daca mai vrei inca 4 luni de stres. Apropo si stresul iti poate deregla foarte tare organismul, dar treaba ta ce faci mai departe.
Daca ar fi fost vorba despre o sarcina, ai fi avut simptome, si cel putin un test de sarcina o detecta. Eu zic sa nu iti faci griji. Pentru mai multa siguranta, poti sa mergi sa iti faci o ecografie.
I te poti duce la planificare familiala. poti sa intrebi acolo ce se intampla cu tine.te vor ajuta.succes!
Linisteste atata timp cat ti-a venit si ai fc si teste e totul ok eu fac acelasi lucru de mai bine de un an si multumesc lu Dumnezeu a fost totul ok... sunt consitent ca exista un risc foarte mare dar placerea e mai presus de griji