| baby20 a întrebat:

am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra.pls:*
vreau sa ii dau un mesaj prietenului meu sa ii spun ca eu inca mai tin la el si ca ma doare foarte tare ca m`a lasat singura.si ca mi-as dori foarte mult sa se razgandeasca.suntem imp de 5 luni si eu tin foarte mult la elcrying

sa fie niste cuvinte care sa il atinga la inima si sa se razgandeasca...va rog sa ma ajutati:*

multumesc:!

Răspuns Câştigător
| Summer a răspuns:

E tarziu! Probabil dormi. Tu dormi, iar eu imi pierd noptile gandindu`ma la baiatul meu de care m`am indragostit, care imi facea orice clipa mai buna, care cu un siplu buna facea sa apara soarele pe cer in lumea mea. Imi e atat de dor de acel baiat, imi e dor sa imi simt inima zvacnind la vederea lui, de l`as mai vedea cu aceeasi ochi, cu aceleasi ganduri, de mi-ar aduce zambetul din nou pe fata, de s`ar gandi la fata ce`l iubeste, de s`ar gandi la mine, de s`ar gandi mai bine la ce e rau si ce e bine, de mi-ar aduce lumina in suflet. Daca ar face astea macar inca odata as putea spune ca am trait tot ce vroiam sa traiesc.

Srry da nu am inspiratie in seara asta. Am incercat!

3 răspunsuri:
| Izma a răspuns:

Buna! Cred ca cel mai bine ar fi sa ii scrii ceea ce simti tu. Inteleg ca esti suparata si ca iti doresti un sfat de la noi... useri ai TPU-ului.
Dar cel mai bine este sa ii scrii tu. Tu esti cea care il cunoaste si stie ce cuvinte il ating la inima, nu noi straight face

Oricum... bafta! Te astept cu vesti bune! kiss

| Girl a răspuns:

As vrea sa pot te simt din nou aproape, din nou esti departe
As vrea sa pot sa promit ca iubirea noastra inca arde
Inca din prima secunda cand te-am vazut aveam sageti in piept
Tu ai ales sa pleci dar inima mea m-a obligat sa te astept
Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci
Ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci
Iubirea pleaca, raman doar visele ce dor
Legata de piciorul unui porumbel calator.

Mi astea mi se par cele mai frumoase versuri...doar ca sunt modificate putin de minebig grin

| Allexis a răspuns:

"Mi-e dor de tine". Ar trebui sa fie suficient, daca tine la tine. Nu-i nevoie de mari texte poetice, baietilor nu le place asa ceva.