anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BunahappyAm si eu nevoie de putin ajutortongue Prietenul meu cu care sunt acum e putin mai timid(se tot apropie de mine, si la scoala, vorbim, dar nu are curajul sa ma sarute.As vrea sa-l sarut eu intr-o zi la scoala, dar 1)sunt foarte emotionata(ar fi primul sarut pentru amandoi) si 2)mi-a frica sa nu se supere pe mine deoarece il sarut in fata colegilor etc. Ce-ar trebui sa fac? Sa-l sarut? Daca datonguekum sa procedez, ma duc diretc si-l sarut?! va roogtongue fundakiss

Răspuns Câştigător
| dafy a răspuns:

Buna
draga mea sa stii ca int.o relatie cele mai importante sunt sentimentele, iar gesturile sunt doar una din formele prin care poti arata ce simti.asa ca stata timp cat va leaga ceva sentimente atunci nu trebuie sa iti faci nici o problema.te inteleg ca vrei sa vezi cum e cu primul sarut(am trecut si eu prin asta)dar nu forta momentul.asteapta sa vina de la sine, sa va afleti asa unul in fata cluilalt si sa va cititi din priviri ca vreti asta.
mereu atunci cand faci ceva pentru prima data nu doar ca vrei sa vezi cum e ci iti doresti sa fie si ceva special, ceva da care sa iti amintesti toata viata.deci sfatul meu este sa nu il saruti neaparat la scoala in fata celorlalti(nu prima data pentru ca apoi e foarte ok)ci sa fiti undeva doar voi 2
iti doresc din suflet multa multa bafta si sa aveti parte atat de un prim sarut reusit cat si de o relatie de durata si sa va iubiti mult mult mult
pupici

3 răspunsuri:
| YaBBx a răspuns:

Cati ani aveti?hee hee pai parerea mea este ca ar trebui sa iti faci guraj si sa il saruti nu astepta...pe urma sa nu fie prea tarziu...sica sa nu se supere saruta`l doar cand sunteti voi2 :X

| Paprik a răspuns:

Saruta-l si tu cand te duce acasa...sau cand sunteti singuri...de ce sa-l saruti in fata colegilor?

| butterfly_7758 a răspuns:

Primul sarut e intotdeauna specialhappy nu trebuie sa-l saruti in fata colegilor pentru ca fiind primul sarut e diferit. de exemplu cand sunteti undeva impreunsa i-al in brate, vorbeste distins cu el si saruta-l fiindca si el asteapta asta insa nu stiu daca sa o faca. probabil se teme ce o sa te superi asa cum si tu te temi sau vrea sa fii tu cea care face primul pas: succes:* fundapuppy dog eyeshappy