Poate vei intelege acum, ca o relatie rupta, asa trebuie sa ramana. Vei ramane pentru el acea piesa veche de rezerva.
Stii vorba aia ciorba incalzita a2a oara se acreste. ceva in genul asta ai zis si tu! Stiu ai dreptate dar eu mai tin la el si acum nu ii mai inteleg comportamentul
Nu te mai iubeste ..doar vrea sa te pastreze ca rezerva in caz ca aia se dovedeste ca nu e cum vrea el.
Uita-l si gata. Mai ales ca nu mai este in oras cu tine ..vezi-ti de viata ta. Meriti ceva mai onest, mai stabil, cu mai mult respect.
O posibilitate ar fi ca el vroia sa te faca geloasa sau ceva de genul pentru intamplari din trecut (depinde din ce motiv v-ati certat). Ori este acel gen care vrea sa fie "smecher", si sa fie cu doua fete odata, sa se dea mare. Ori poate nici macar nu stie daca/pe cine iubeste.
Cred ca doar pentru a se asigura ca esti bine, ca nu ai facut nici o trasnaie din iubire, gen: sa te tai cu lama, sa te sinucizi etc. Si mai cred ca ii pasa de prietenia voastra, poate esti persoana care il intelege cel mai bine, cred ca intr-un fel te simpatizeaza. Funda?
Cred ca se asigura ca nu ai facut nici o trasnaie din dragoste, gen:sa te tai cu lama, sa te sinucizi etc. Si mai cred cai pasa foarte mult de prietenia voastra, poate esti singura persoana care-l intelege asa cum siar dori, poate intr-un fel te simpatizeaza. FUNDA?
Nu te iubeste numai el, il iubesti chiar tu dai o sansa. A fost fraier prima data. se mai plictiseste omul.
Si eu cred ca ma iubeste mi.a si spus dar cica este confuz. Daca i-as mai da o sansa cred ca a3a pe care eu ofer si nu vreau sa par fraiera in fata lui intelegi?