Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Cel mai bine ar fi sa il lasi sa faca ce doreste, dragoste cu forta nu se poate nu? in cazul in care se va intoarce la tine sa va impacati si chestii din astea bla bla bla sa ii spui cat de mult ai suferit si ai plans pentru el. Atunci isi va da seama ca a fost un prost. Daca tot va vrea sa va impacati si iti va dovedi ca te iubeste.vei avea sansa sa fi din nou fericita alaturi de el.
In aprilie am cunoscut un baiat de treaba care se purta foarte frumos cu mine, ma intreba de ce sunt suparata, imi lua apararea, le zicea prietenilor mei lucruri bune despre mine si incepea sa-mi placa de el. [nu era in scoala cu mine, locuia intr-un cartier aproape de bucuresti unde locuiesc eu] In iunie cand am luat vacanta de vara, l-am reintalnit in parc si se uita frumos la mine si un prieten de-al lui mi-a spus ca vrea sa-mi ceara prietenia. Am fost de acord ca fiu cu el, dupa 2-3 zile ne-am combinat. A fost foarte dragut, ma tinea strans in brate, imi spunea ca ma iubeste si tot asa. Ne-am si certat in acest timp normal Dupa 3 luni de zile cand am inceput scoala am aflat de la o colega a lui de la alta clasa ca i-a spus cuvinte frumoase gen "din ce in ce esti mai frumoasa si nu pot sa ma abtin, oare voi avea vreodata sansa la o fata asa de frumoasa ca tine] dar si cand ii spunea acesteia ca ar vrea sa se desparta de mine pentru. ea. I-am dat papucii insa tot la el ma gandesc de atunci. Nu a avut sansa la fata aceea dar nici la altele. I-am spus unui prieten al lui sa-l intrebe daca ar vrea sa ne impacam si el a zis ca nu dar imi tot da mesaje "buna cf?" si numai zic... Orice ar fi o sa merg inainte si nu ma voi mai intoarce la el chiar daca inca il iubesc.
Sună-l tu şi spune-i ce simţi. Ai două variante: 1 ) stai şi te plângi pe TPU
2) îl suni îi ceri să se întâlnească cu tine şi îi vorbeşti. Dacă te refuză asta e, măcar şti ceva concret. Baftă!
Eu zic sa il lasi in pace. Iti faci mai mult rau asa. Iti spun ca si eu am trecut prin faze din asta, daca celalalt face ce vrea din tine si tu suferi, asta nu e dragoste si nici nu va fi!
Poate ca ar trebua te iubea nu v-ati fi despartit i sa te stradui sa-l uiti
Intilnestete cu alt cineva, Dac
Pai daca te iubeste si te place cu adevarat o sa faca el primul pas, adica sa iti spuna ca te mai place, si oricum nici un baiat nu merita suferinta unei fete dupa el, si faza ca te-a sunat intr-o seara si ti-a spus ca nu te compara cu nimenim pentru ca esti cea mai buna si dupa aia ti-a spus ca tine la tine c la o amica, nu stiu ce sa zic...ai grija si nu te lasa inselata! sper ca ti-am fost de ajutor:* >
lucyaneya întreabă: