| alexandra_5228 a întrebat:

Bunakissam si eu nevoie de sfaturi din partea voastrahappy. Imi place de un coleg din clasa mea de 9 lunisad, acum o luna mi-am facut curaj si i-am spus ceea ce simt pentru el si din pacate m-am ales cu un refuzsad, ceea ce nu eram pregatita, pe motiv ca el are prietenasad. Ma intelegeam destul de bine cu el pana sa ii spun ceea ce simt pentru el dar dupa ce i-am spus el s-a schimbat enorm, numai vorbeste cu mine, ma ignora, numai se uita la minesad, ma face sa ma simt vinovata ca i-am spussadam incercat sa il uit si nu potsad, nu pot sa rezist fara sa nu ma uit la el o secunda, sa il bag in seama chiar daca el nu imi raspunde sadnu stiu ce sa mai facsad, vreau sa il uit pentru ca numai rezist sa mai sufar atatsadnu stiu ce sa facsad, credeti ca am gresit ca i-am spus ceea ce simt pentru el? ce as putea face sa il uit pentru ca simt ca numai rezistsad, am nevoie de sfaturi, va rog multlove struck

4 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

@ fffrankie, sau NU? Chiar nu cred. Poate pe post de roata de rezerva.

Eu mereu inainte sa raspund la o intrebare ma pun in ambele sensuri, adica si in locul iubitei lui, si in locul tau. Cum ar veni aici.

Ok, iti e greu. Inteleg. Chiar nu ai ce sa faci, sa-l ignori. Pentru ca am impresia ca e mai mult obsesie,pentru ca te-a refuzat. Din moment ce are prietena, n-ai sanse. Chiar se vede ca tine la ea. Deci eu zic sa-l uiti. E greu, dar vine vara, te distrezi, cunosti persoane, si aia e! Next!

Acum ma pun in locul iubitei lui, nici mie nu mi-ar conveni ca iubitul meu sa vorbeasca cu una care-l place ( si crede-ma, nici tiewinking ), din respect pentru iubita lui a luat decizia sa nu mai vorbeasca cu tine. Eu greu sa accepti, asta e parerea mea, mai dura, dar asta este.

| BlancaFantasma a răspuns:

Alexandra sunt in aceeasi situatie ca tine. exact aceeasi situatiesadnumai ca eu nu am curaj sa ii spun ca il placlaughing are niste ochi asa de frumosi, albastri:X:X as privii toata viata in eilove struck daca as putea...dar lui nu cred ca ii place de minesad inainte credeam totusi ca are ceva cu mine dar de la o vreme nici nu se mai uita la mine aproape delocsad nu ai gresit ca i`ai spus, nici vorba...tot ce poti face e sa incerci sa il ignori si tu sa nu mai vorbesti cu el deloc.culmea eu iti dau tie sfaturi si eu acelasi lucru incerc sa fac dar nu pot sa nu mai vorbesc cu el! totusi asa e cel mai bine.lasa`l in pace nu mai vorbi cu el deloc.bafta! daca vrei poti sa`mi lasi mesaj cu id tau sa ne mai sfatuim pe messlaughing)

| MAndreea97 a răspuns:

Nu ai gresit pentru ca i-ai pus o intrebare, si nu ar trebui sa-l uiti, incearca sa il iei doparte intr-o pauza sau dupa oe si sa-l intrebi dc te ignora, daca te-a refuzat asta nu inseamna ca nu mai puteti fi prieteni, nu are nicio legatura... tu doar l-ai intrebat, in fine incearca sa vorbesti cu el si sa lamuresti problema, sper ca te-am ajutat :*

| fffrankie a răspuns:

Treci peste, cand se desparte de aia, la tine vinewinking