| Ella123 a întrebat:

Am si eu nevoie de sfaturile voastre.Este vorba de un baiat, am fost acum o luna cu el, dar ne-am departit dintr-o prostie.Este pe clasa a XI-a la aceeasi scoala cu mine.Ma intalnes zilnic cu el.Eu vreau sa fiu din nou nu el, l-am intrebat la scoala, la 2 zile dupa ce se despartise de prietena lui daca mai vrea sa fie cu mine si a intrat profesoara la ora.Nu stiu cum sa fac sa fiu din nou cu el.Va rog ajutati-ma!

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, deci depinde si de motivul despartirii; daca tu vrei sa te impaci cu el, lasa-l un timp, asteapta sa faca el primul pas, daca chiar ii pasa de tine te va cauta el... daca vezi ca dupa un timp el tot nu te cauta, atunci cauta-l tu si vb cu el fata in fata, spune-i tot ce simti pentru el si ca vrei o noua sansa, acum depinde si a cui a fost vina, de ce v-ati despartit, conteaza si asta; fi sincera cu el si spune-i tot ce ai pe suflet si daca ii pasa de tine se va impaca cu tine.

| HBK a răspuns:

Mai asteapta si tu momentul oportun cand sunteti decat voi doi singuri, atunci poti vorbi cu el mai deschis, detaliat despre relatia voastra.

| rebb a răspuns:

Poate ar trebui sa mai astepti un timp pana sa il intrebi daca vrea sa va impacati, pentru ca poate el mai tine la fosta lui prietena si. eu stiu. dupa doar 2 zile dupa sfarsitul unei relatii sa inceapa alta, mie una mi se pare aiurea.

| brunetzyca a răspuns:

Din pacate si eu am fost asa acum un an si am cunoscut foarte multi baieti mult mai chipesi si mai draguti ca cel pe care l-am iubit

Si in momentul asta nici nu ma mai gandesc la el, si nu as mai vrea sa ma impac cu el pentru nimic in lume!

O sa vezi ca o sa iti treaca dragostea asta pentru acel tip(fostul iubit), deschideti ochii, daca tinea cu adevarat la tine nu v-a despartiati, pentru nu putea renunta la tine, iti doresc numai succes!:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la el si ii zici ca il iubesti si ca vreti sa fiti di nou impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recucereste. l, baga. l in boale pana va veni el la tine sa va impacati big grin