| Iasmina08 a întrebat:

Am si eu nevoie de sfaturile voastre in general cele ale baietilor/barbatilor.Acum aproape 3luni m-am despartit de iubitul meu, el a ales sa se desparta de mine am mai vorbit cu el la tel, pe mess pana acum aproximativ 1luna. Ultima data am vb cu el pe 1ianuarie 2011 si de atunci nu am mai vb deloc nici nu l-am sunat si nici pe mess nu am intrat, vreau un sfat din partea voastra.credeti ca ar trebui sa il sun eu sau sa il las sa ma caute el intr-un final? Imi doresc sa ma impac cu el dar nu vreau nici sa il stresez cu tel! Voi ce parere aveti? Pupici:*:*:

6 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Daca tot astepti, trece timpul si nici unul dintre voi nu va face nimic. Asa ca nu mai sta, fa tu primul pas, suna-l intreaba-l ce mai face.Asa vei stii cum sta treaba.Incercarea moarte n-arewinking Sa nu regreti apoi ca nu ai facut nimic.

| adrianajollie a răspuns:

laughing cica exact
deci... desi nu sunt baiat ti ar recomanda sa astepti sa faca el primul pas.
daca nu-l va face inseamna ca nu`si doreste nici acum asta... stiu ca e greu dar timpul le rezolva pe toate. asteapta poate cine stie. dar daca zici ca el ti-a dat papucii inseamna ca nu vroia o relatie cu tine... il poti ruga sa ramaneti amici daca tii mortis sa vorbesti cu el.
Bafta! :*
fundabatting eyelashes?

| ioana_8259 a răspuns:

Indiferenta face minuni:-> sper ca ai inteles ce am vr sa zic:*

| romichete a răspuns:

Daca a rezistat atata timp fara tine inseamna ca nu te merita puncthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca au trecut 3 luni si de la el nimic vezi de viata ta ca nu merita