Depinde si cati ani ai tu si el
presupun ca esti sub 18 ani si pana la urma toti baietii asta vor cu fetele mai mici.
cand ii dai ceea ce vrea pleaca ca stie deja cum e si cand nu ii dai tot pleaca
deci lasa timpul sa aleaga si fa ce crezi tu ca e bine - dar sa nu regreti dupa!
Indiferent de ce decizie vei lua cu micul test ar trebui in primul rand sa ai incredere in partenerul de langa tn.In viata nu rezolvi nimic daca faci gesturi care sa deranjeze pe cel de langa tine, sau daca esti geloasa..etc.
Nu trebuie sa ii cazi din prima, cred ca lucruri decurg asa cum ni sunt scrise.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Daca te iubeste cu adevarat si, mai ales te si respecta, va face doar Petting cu tine - puteti ajunge la orgasm si asa! Daca nu vrea, e clar! E cel mai oridinar santaj care se practica cu fetele inocente!
Asta inseamna ca nu sunteti de mult timp impreuna.Si nu ai avut timp sa-l cunosti.
Baiatul, ca oprice baiat, are un plan: sa faca sex. Si daca tot doreste sa faca sex, atunci e bine sa-l faca cu o fata frumusica. Si te-a ales pe tine. Nu te-a ales pentru alt motiv. Dupa aceea el isi va lua palaria si va pleca, iar tu vei plange, mintindu-te ca ai fost pacalita si tradata. El te va parasisi si daca tu il vei refuza mereu. Daca vei intelege bine regulile acestui joc, atunci vei intelege ca intrebarea ta in legatura cu testarea iubitului, nu mai are rost.
Nu poti face asta decat intr-un singur fel. Explica-i ca il iubesti, dar nu esti pregatita inca si cere-i sa astepte. Dar fa-l sa inteleaga ca tu il iubesti. Asta e important. Daca el chiar tine la tine, va stii sa aprecieze asta. Daca nu, va deveni egoist si isi va da cartile pe fata. E posibil si ca el sa-ti spuna ce e in regula, dar sa fie vizibil nemultumit de situatie. In cazul asta e totuna cu a nu accepta. E destul de dificil pentru tine, dar daca procedezi asa, vei vedea un raspuns clar din partea lui.
Pai i-am explicat si a zis ca daca nu vreau ne despartim sau daca zic da si nu ma tin de cuvant nu va mai vorbi niciodata cu mine.
Atunci inseamna ca el nu te iubeste. Vrea doar sa profite de tine. Tu nu ceda. Nu merita sa-ti pierzi ceva ce nu poti redobandi pentru unul ca el. Daca te paraseste, e pierderea lui, nu a ta. Tu nu ai de ce sa suferi dupa un tip ca el. Sunt altii care ii dau clasa. Meriti ceva mai bun de atat. Doar nu te lasa condusa de impulsuri de moment si de presiunea pe care o pune el asupra ta. Daca faci asta, mai tarziu vei avea de suferit si vei regreta. Mai bine ia decizia corecta acum, chiar daca nu e usor. Deciziile corecte sunt rareori usor de luat.
Il mai las un pic pe tusa apoi ii dau papauci, mersi de sfat.
Vezi daca e dispus sa mai astepte cateva luni fara sa te preseze. Daca incepe cu santaj jalnic ca te paraseste daca nu, e liber sa se duca, nu pierzi nimic
Cel mai probabil, asta vrea sa faca, chestii ca si sexul nu se propun sau se planifica, pur si simplu se intampla!
Ar trebui sa iti dai singura seama de intentiile iubitului tau, acum depinde si cat de bine il cunosti.Sa il testezi nu cred ca ar fi o solutie, pentru ca daca ar afla nu cred ca i-ar conveni deloc si ati ajunge sa va certati pe motiv ca tu nu ai incredere in el... Daca crezi ca vrea doar sa profite nu o face, iar pe parcurs iti vei da seama fara nici un test unde vrea de fapt sa ajunga
Bună.
La 15 ani ce experiență vrei să ai?
Stai în banca ta, ți-am explicat și în postarea anterioară.
Stai cu ochii în patru, nu te mai încrede în băieți.
Pa, pa.