| Anonym2013 a întrebat:

am si eu nevoie de un raspuns cam urgent... deci eu am un pr de 1 luan si. ne-am certat de 2 ori ne-am desp dar pana la urma ne-am impacat. in fine,, ne inteleg bine doar ca el are momente in care ma vede decat ca o amica cu toate ca zice ca ma uibeste. Am vorbit cu el acum 2 ore la telefon si a zis ca ma suna. eu pe la 22 ma pun sa dorm, si as vrea sa ii trimit un mesaj ceva de gen: Inteleg ca esti ocupat dar parca trebuia sa ma suni [el e la un prieten]. Ce sa inteleg ca relatia noastra iar se duce naiba? ceva de genul. Eu pot spune ca tin la el, si nu as vrea sa ne despartim. Credeti ca ar trebui sa nu ii trimit nimic si sa-i zic maine ca nu ma mai sunat? Un raspuns va rog! multumesc!

4 răspunsuri:
| TPUAiurea a răspuns:

Buna! Ai putea sa ii trimiti un mesaj in care sa ii dai de inteles ca ar fi normal sa te sune si chiar ca ar trebui sa va rezolvati probleme dintre voi doi. Nu e bine sa astepti, in speranta ca se va intampla ceva, faceti voi sa se intamplewinking

| PissyAndre a răspuns:

Pai daca vrei sa inchei relatia sau nu tu decizi. Folosestesti mintea dar si inima. Daca folosesti doar inima vei regreta. Daca folosesti doar mintea iar vei regreta.Fac e iti spun amandoua.Si vezi ca s-ar putea (nu neaparat), daca il intrebi intepata si nervoasa de ce el nu a sunat, el se va satura. spune-i usor si calm ca vrei si tu mai multa atentie.ca ar trebui si tu sa fi mai indragita ca orice fata... Asa ca BAFTA! Iti tin pumnii! big grin

| neutrino a răspuns:

Baiatul tau nu e asa de hotarat cum esti tu. Poate are motivele lui.

| onasis1961 a răspuns:

El ce vârstă are? Poate are pe cineva care-l satisface total! Poate nu vrea să fie insistent! Poate asta e tehnica lui să te facă să-l iubeşti mai mult, să cedezi mai uşor.Fă-l puţin gelos să vezi reacţiile! Să fii iubită maxim!