anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat. Am fost cu un baiat 4 luni de zile..ne-am despartit..si pe 9 februarie trebuia sa facem un an! Amandoi ne-am adus aminte si am considerat ca inca e o zi speciala. Inca tinem unu la altu, chiar daca negam. Vine ziua lui intr-o luna si m-am gandit, sa ii fac cadou, o rama foto cu o poza de-a noastra. Credeti ca i-ar placea?

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

A amintire placuta!
Incearca ca fotografia sa reprezinte prietenia dintre voi, asa va ramane mereu acolo pe biroul lui indiferent daca va avea sau nu iubita!

| TheAce a răspuns:

Nu cred ca e o idee buna, chiar deloc. E frumos dar e naiv. Trecutul trebuie lasat acolo unde ii e locul..in trecut. Nu cred ca ciorba reincalzita poate fi gustoasa pentru nimeni. E frumos ca sunteti prieteni inca si e frumos ca vrei sa-i iei un cadou dar nu lua unul asa personal. Poate fii foarte awkward.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa lasi trebutul sa fie trecut.Chiar daca (zici tu)el inca te place.parerea mea e ca nu te mai place in sensul ala pentru ca altfel nu ar fi negat si ti ar fi cerut din nou sa fiti impreuna.Mai bine cumparai o sticla de sampanie/vin cu un mesaj frumos.Baftatongue

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Scuze vream sa scriu trecutul in loc de "trebutul"

| rikkimady16 a răspuns:

Poate e totusi prea mult, adica rama cu voi doi, cam intra la banuieli. Eu zic sa ii dai un cadou mai special dar nici chiar asa. si daca tine el la tine lasa-l pe el sa iti arate chestia asta, nu trebuie sa i te oferi tu pe tava si dupa sa astepti sa spuna si el ca tine la tine. Faceti pasi pe rand, prima data el si apoi tu!happy... Bafta!:*

| TheKitty a răspuns:

DA ar fi fumos poate si o ocazie perfecta sa va aduceti aminte de trecut si... poate cine stie... sa va si impacati