| stefy_2212 a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat. am prieten de aproape un an.Si mi-a zis sa o facem ca ar fi mai bine asa. Vreau si eu asta dar imi e teama sa nu se plictiseasca de mine cand o sa plece la facultate peste cateva luni. eu am 15 ani si jumatate. De asteptat nu se mai poate. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este foarte periculos pentru tine sa-ti incepi viata sexuala la o varsta atat de frageda. vei intra in principala categorie de risc pentru cancerul de col uterin si vei fi obligata sa te duci toata viata ta la ginecolog la maxim 6 luni (pana la 18 ani insotita de un parinte, desigur). Asta e un handicap, vrei nu vrei, nu iti poti face planuri, nu poti pleca cand vrei in vacanta fiindca depinzi de ginecolog.
Crede o femeie care are de doua ori varsta ta: se va plictisi la fel de repede de tine fie ca faci sex cu el, fie ca nu. Daca te iubeste si te respecta, va astepta cat e nevoie. Daca iti da ultimatumuri, inseamna ca deja se gandeste sa te lase balta, dar vrea sa te treaca intai pe lista de cuceriri.

| luna_1817 a răspuns:

Cosmotel are dreptate.nu are rost sa te culci cu el, mai ales la varsta asta.in primul rand nu esti constieta de anumite lucruri.trebuie sa te gandesti ca el dupa ce va pleca isi va gasi pe alta acolo, nu te va mai cauta, poate f rar.lasa-l sa plece, la randul tau vei cunoaste alt baiat, mai ales ca ai doar 15 ani(o viata inainte)ai grija de tine si nu fa prostia asta ca apoi o sa iti para rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m`am despartit de prietena pentru ca stiam ca o sa ma indepartez de ea odata ce plec la facultate...si de asta nici nu am vrut sa fac nimic cu ea desi, am stat cu ea 1 an jum big grin

faci ce vrei... dar mai stiu baieti care au o prietena acasa si alta pe la facultate...si daca mai sta si in camin atunci. decizia ramane a ta big grin