| catalina_2916 a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat..baiatul de care imi place si cu care am inceput sa ies doar ce am iesit dintr-o reloatie si am impresie ca inca sufera dupa fosta, l-a dezamagit f mult...si nu stiu ce sa fac, mi-e frica ca o sa ajung sa ma indragostesc de el si el o sa se impace cu respectiva.ce sa fac? sa continui si sa fac tot posibilul sa-l apropii de mine sau sa rup legatura cu el? desi n-as vrea sad

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Imi place ca nu permiti sa te ia valul si inca gandesti.
Este corect cum vezi lucrurile,relatia ta cu baiatul asta e riscanta,posibil ca ranile lui sa nu fie inca inchise si relatia cu tine sa fie doar reactia lui in fata fricii de a ramane singur.
Daca simti ca nu si-a revenit,daca vezi ca desi fata de tine se comporta bine,dar are momente in care se pierde in ganduri sau in care nu-i intelegi reactiile,incearca sa te stapanesti,nu te indragosti inca,daca poti.
Nu te arunca cu inima deschisa in ape tulburi,tu stii perfect ce vrei si gandesti limpede,dar el nu!
Totul depinde de cat de lunga a fost relatia lui,de cat timp s-a despartit si cat de dispusa esti tu sa risti!
Poti sa dai totul,sa ti se para totul bine si frumos,sa-l vezi luptand alaturi de tine pentru voi si intr-o buna zi,la o singura vorba a celeilalte,sa-l pierzi intr-o clipa!
Asa ca, intreaba-te cat de dispusa esti sa treci prin asa ceva si sa traiesti mereu cu frica in san.
Intr-o relatie, fiecare din cei doi intra cu un entuziasm cel putin egal si cu sufletele la fel de flamande de dragoste.
Sufletul lui, oricat de dornic, este ranit.
Si nu stim ce l-ar putea vindeca mai repede si mai bine.
Risti?
O faci pe propria raspundere.

| Zenithf a răspuns:

Nu stii ce poate aduce clipa, daramite ziua. Deci ma tem ca nu-ti pot da un sfat, din pacate.
Totusi mai exista ceva, pe langa, sau dimpotriva, poate fi chiar miezul problemei. Ea i-a dat? Si tu, daca ai fi cu el, i-ai da? Suna al naibi de tampit, stiu, dar gandeste-te, este o alta mica problema care va face problema ta mai mare. Sau dimpotriva, poate sa rezolve problema? Nu stiu ce sa zic, este in fond un alt risc de luat. straight face

| mona a răspuns:

Fa tot posibilul sa-l apropii de tine

| neutrino a răspuns:

Majoritatea tinerilor care ies dintr-o relatie incep alta, asa cum este si normal. Mai devreme sau mai tarziu, unii se reintorc la fostele, altii nu. Daca tie iti place de baiat, mergi inainte cu el si ...multa bafta!

| Violente a răspuns:

Daca simți cu adevarat ceva pentru el, daca esti posesiva si orgolioasa, daca stii ce vrei de la viata si el este alesul, atunci iti recomand sa iti pui mintea si trupul la contribuție si sa il faci NUMAI AL TAU!

Fă-l sa o uite, stai toata ziua cu el, traieste clipa ca si cum ar fi ultima, vorbeste-i frumos, alintă-l, ajută-l sa treaca peste si dovedeste-i ca fara tine s-ar veșteji.

Daca simti ca el este alesul, atunci lasa-l sa-ti descopere trupul incetul cu incetul, așa va uita de toate celelalte, ii vei da o incredere enorma in sine dar si in tine ABSOLUT, si nimic nu va mai sta intre voi. Fii tu însăți, fii tu asa cum trebuie sa fii NATURAL, si vei avea numai de castigat.

ATENTIE! Dacă este doar un moft de primăvară, atunci las-o balta, daca te implici in asta trebuie sa o faci TOTAL fara niciun fel de reținere si cel mai important, sa accepti orice infrangere.

Te pup!

| WildDream a răspuns:

Abia ai incepuit sa iesi cu el, asa ca ar fi de preferat sa incerci sa-l apropii de tine.
Daca relatia cu cealalta s-a terminat de curand e de inteles de ce el inca sufera. Tu daca ai fi fost ranita si el te-ar lasa ca vai de ce esti ranita ti-ar placea? Ai putina rabdare cu el si arata-i cat de bine poate sa-i fie alaturi de tine si sigur o sa o uite pe fosta.

| AndreeaIII a răspuns:

E clar ca tu simti ceva pentru el, profita de situatie acum cat e singur, fal sa simta ca esti alaturi de el si daca tu simti ca il placi si nu vrei sa rupi legatura cu el nu o rupe, fii taare si lupta pentru el si dfaca fosta lui prietena la dezamagit inseamna ca nu se va impaca cu ea decat daca ea il va cauta si il va ruga asa ca profita acum de moment...bafta:*