| 10011993 a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat de la voi! sunt cu prietenul meu de aproape 6 luni! tin foarte mult la el! si cred ca si el simte la fel pentru mine! singura problema este ca el nu are deloc incredere in minecrying si ma dispera cand face crize de gelozie!crying week-end-ul acesta am fost ocupatata si nu am reusit sa ne vedem( el a fost plecat din oras, iar eu am avut o ruda bolnava si a trebuit sa o vizitez destul de des la spital), dar am vorbit la telefon on fiecare seara cateva ore bune! Insa aseara am intrat putin pe mess si am mai schimbat cateva avatare, iar de dimineata a intrat pe id-ul meu si a vazut, apoi a inceput sa tipe la mine cum ca-l mint, ca-l insel, ca-mi bat joc de el si tot felul de chestii oribile!sad plus ca daca se intampla cateodata sa am o acctivitate urgenta( spre exemplu sa fie nevoie sa merg pana la o vecina) si sa nu-i spun se supara si incep iar meciurilecrying ce as putea sa fac sa nu se mai poarte asa?sad help plsscrying

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Gelozia ii boala veche, si pe deasupra incurabila. Imi pare rau, dar cel mai bine ar fi pentru tine sa te feresti de oamenii bolnavi. sad
Ce crezi, se poate construi o relatie pe neincredere? Vei investi tot mai mult si vei vedea cum se duce totul de rapa, nu are nici un rost.
Domnul fie cu tine.

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Pe scurt e genul de barbat care vrea sa fie stapan el nu intelege ca tu nu esti proprietatea lui si ca poti sa faci 2 pasi fara ai da lui raportul sau ai cere voie, daca el nu incarca sa se schimbe atunci asfel de relati nu au un viitor prea lung!

| AndrogynBeauty a răspuns:

Gelozia e boală urâtă şi...incurabilă. Nu poţi să faci nimic, cu părere de rău îţi spun asta. Am cunoscut multe cazuri şi nu e nimic de făcut. Poate, în timp, să spunem că o să capete mai multă încredere în tine, dar niciodată nu vei scăpa de "meciuri" pentru nimic. Există şi varianta în care lucrurile se vor înrăutăţi - îţi va impune chestii aberante care-ţi vor limita libertatea de a fi aşa cum doreşti tu. Nu ştiu ce sfat să-ţi dau, dar ştii cum se spune: are balta peşte!

| LoseYourself a răspuns:

Pai gelozia nu se mai vindeca... dar macar spune-i cat de mult ti al el. sau daca esti timida ca mine:S. roagati oi prietena apropiata si tie si lui sa ii spuna in particular ceva de genu''uite x mi-a spus ca te iubeste si ac tine la tine etc''winking sau daca nu mai rezisti spune-i ''u chiar crezi ca te-as insela'' spune-i macar ca daca ai vrea sa fii cu altul nai mai fi cu el... cam asa e si al mine numai ca nu e gelozie dar''el'' nu stie cat de mult tin la elhee hee:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culcate o data cu ellaughing si dupa o noapte fulger va fi convins ca nu il inseliwinking

| Larissa7763 a răspuns:

Buna, Sincer eu sunt de parere ca aceasta relatie nu are nici un viitor, poate ca acum nu te deranjeaza foarte rau comportamentul lui dar o sa vina vremea cand nu vei mai suporta acest lucru si vei pune punct relatiei, insa daca te iubeste foarte mult si incerci sa porti o discutie cu el mai serioasa poate il faci sa deschida ochii si sa se schimbe. iti urez succes:*