| IrinaAvram a întrebat:

Am și eu nevoie de un sfat. Eu și prietenul meu suntem despărțiți pe motiv ca are nevoie de liniște, ca se simte rau ca îl stresez ( el se leagă de orice îi spun eu,nimic nu îl face mulțumit). L-am rugat sa mergem la medic sau sa pastile însă nu vrea. Îmi cere sa îi dau timp, nu știe cât, pana se va decide. Peste doua săptămâni o sa fie o plecare la munte, noi lucram împreună, el este superior mie ca și funcție și tot îmi spunea acum câteva săptămâni pana sa ne despărțim ca nu o sa stăm împreună în camera chiar daca suntem împreună ca nu da bine ca el este peste mine ca funcție ca acolo o sa fim colegi. Am refuzat sa stăm separat și imediat ne am despărțit la câteva zile ca îl stresez, ca pun mult preț pe relatie ca el vrea sa fim fără obligații. Nu vrea sa punem nici pe Facebook pe motiv ca nu îi place sa se expună, la munca suntem strict colegi doar "buna". El în prezenta mea e trist dar când vorbești eu alte colege pare schimbat. Suntem de 2 ani jumate împreună. Mulțumesc pentru sfaturi. Voi a-ți accepta da aveți o relație xi cineva care nu va recunoaște ca și iubita pe diferite motive, oare greșesc eu ca îi cer sa recunoască relația.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

El vrea sa para ce nu este si nu este normal mai ales cand foloseste un om pentru asta.
Ar trebui sa ii spui direct si franc ca ori isi asuma ca este cu tine si ca aveti o relatie ori sa te lase in pace ca nu este normal sa ii fie rusine cu tine si sa te ascunda doar pentru ca el are cu un grad mai sus in functie.Ai demnitate si renunta la aceasta relatie daca continua in ritmul asta

| IrinaAvram explică (pentru Freya1):

De sa tot timpul în prezenta mea spune ca nu se simte bine, asta nu înțeleg?

| Freya1 a răspuns (pentru IrinaAvram):

Pai nu mai sta in prezenta lui si dai papuci ca are prea multe fite

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

NU as accepta niciodata o relatie ascunsa. Dar nu i-as cere absolut nimic celui care mi-ar propune asa ceva, l-as parasi fara regrete

| mgtow a răspuns:

Sa saturat de tine si tragi de el de parca ar fi guru femeilor?

| sofisis a răspuns:

Este printul care te umilea si te jignea? Serios? Tu inca stai dupa curul lui? surprise Wow...deja incep sa nu te mai compatimesc si sa cred ca ti-o cauti. Nu ti-e clar din toata atitudinea lui ca NU vrea nimic de la viata ta?

| alina2k18 a răspuns:

Sora mea, sigur nu e insurat?
laughing
Daca nu e, place pe alta, are sperante la ea si cu tine sta ca sa isi satisfaca si el unele nevoiwinking.
Plus, eu apreciez ca e sincer, a zis ca fara obligatii, fara sentimente, omu vrea si el doar asa sex cand doreste el si cam atat.
E greu ca tu nu te prinzi... si speri altceva.
PS: aia cu sa ii dai timp e de fapt cardeala specifica ambelor sexewinking cand inca nu ai gasit pe altcineva bagi faza cu sa luam o pauza/da-mi timp/ sunt prea stresat acumwinking

| mentholinks a răspuns:

Daca el sta cu tine doar ca sa ti-o traga asta e. Ori iti convine ori te desparti. Pe el n-o sa poti sa-l schimbi.

| Emma30555 a răspuns:

Lasă l sa facă ce vrea. Dragoste cu forța oricum nu se poate.

| Apollo007 a răspuns:

Pentru o perioadă scurtă da. Nu mai mult de 1-2 luni. Ca barbat iti zic ca singura data cand as accepta(mi s-a întâmplat o singura data) e cand nu am intentii serioase cu femeia respectiva si vreau doar sa ma distrez.