El vrea sa para ce nu este si nu este normal mai ales cand foloseste un om pentru asta.
Ar trebui sa ii spui direct si franc ca ori isi asuma ca este cu tine si ca aveti o relatie ori sa te lase in pace ca nu este normal sa ii fie rusine cu tine si sa te ascunda doar pentru ca el are cu un grad mai sus in functie.Ai demnitate si renunta la aceasta relatie daca continua in ritmul asta
De sa tot timpul în prezenta mea spune ca nu se simte bine, asta nu înțeleg?
Pai nu mai sta in prezenta lui si dai papuci ca are prea multe fite
NU as accepta niciodata o relatie ascunsa. Dar nu i-as cere absolut nimic celui care mi-ar propune asa ceva, l-as parasi fara regrete
Este printul care te umilea si te jignea? Serios? Tu inca stai dupa curul lui? Wow...deja incep sa nu te mai compatimesc si sa cred ca ti-o cauti. Nu ti-e clar din toata atitudinea lui ca NU vrea nimic de la viata ta?
Sora mea, sigur nu e insurat?
Daca nu e, place pe alta, are sperante la ea si cu tine sta ca sa isi satisfaca si el unele nevoi.
Plus, eu apreciez ca e sincer, a zis ca fara obligatii, fara sentimente, omu vrea si el doar asa sex cand doreste el si cam atat.
E greu ca tu nu te prinzi... si speri altceva.
PS: aia cu sa ii dai timp e de fapt cardeala specifica ambelor sexe cand inca nu ai gasit pe altcineva bagi faza cu sa luam o pauza/da-mi timp/ sunt prea stresat acum
Daca el sta cu tine doar ca sa ti-o traga asta e. Ori iti convine ori te desparti. Pe el n-o sa poti sa-l schimbi.
Pentru o perioadă scurtă da. Nu mai mult de 1-2 luni. Ca barbat iti zic ca singura data cand as accepta(mi s-a întâmplat o singura data) e cand nu am intentii serioase cu femeia respectiva si vreau doar sa ma distrez.