| Sonia_1965 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat, in legatura cu baiatul pe care il plac. De 2 ani de zile incerc sa il cuceresc dar fara succes. Suntem prieteni dar eu am ajuns sa il iubesc. El a avut o prietena care stia toata povestea care mi-a imaginam intre mine si el. Si intr-o zi, m`a luat la rost din cauza ca il plac. dar eu tot nu am incetat sal iubesc si tin enorm de mult la el dar el ma respinge. Ce ar trebui sa fac? Ofer funda pentru cel mai bun sfat! Mersi :*

Răspuns Câştigător
| Lluvia a răspuns:

Daca a aflat ca te place si te respinge e clar ca nu ai nici o sansa. Sa fim realiste. Incearca sa gandesti putin la chestia asta si vei vedea ca am dreptate. Cel mai bine este sa incerci sa il uiti. Stiu ca e greusad dar nu ai incotro. Adica o sa stai toata viata dupa el?straight face deja au trecut 2 ani. Daca ar fi simtit acelasi lucru ca tine ti-ar fi spus. Incearca sa iti concentrezi atentia pe altceva oh go on
Nu are rost sincer straight face

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă te-a şi luat la rost pentru că-l placi, este mai mult decât evident şi clar că nu ai nici cea mai infimă şansă la el.
Femeile sunt mai multe decât bărbaţii dar, totuşi, fii fără teamă că nu e chiar ultimul de pe pământwinking.
Să nu care cumva să te pună dracu' să faci ce-a spus malyyy şi Dragoosh.
Şi eu am o prietenă foarte bună (de peste 6 ani) iar dacă aş afla că mă place şi ca să mă atragă s-ar cupla cu văr-miu' sau cu un prieten bun, aş rupe prietenia cu ea. Eu nu stau cu panaramele.
Salut.

| NickiMinaj a răspuns:

Cel mai bine pastrezi totul strict amical, nu ai de ce sa te rogi vreodata de vreunu'.

| InoKo a răspuns:

Eu cred ca chiar tipului ii place sa fie Apolo iar afroditele sa se plimbe in jurul lui si sal iubeasca.Sicer.Trezestete.baiatul nu te merita.Sa alergi 2 ani dupa el si fara rost. Te inteleg perfect ca am fost in situatia ta dar intelege ca eforturile nu vor da rezultate.Chiar daca speranta moare ultima, aici nu mai e vorba de speranta.Aici ne gindim serios la sentimente ranite si la ideea ca el poate face misto de tine cind se gindeste ca il placi.Eu nu vad sensul sa fii prada in ghearele unui vultur. Tu? sqqmpikka are dreptate.Sa stie ca il iubesti si sa te respinga. e clar, nu te place tipul si doar isi bate joc.Vezi ce faci.Nu e unicul si ultimul baiat.Ca el o sa gasesti si in recycle bin, credema.Deci,bafta.

| Enma a răspuns:

Eu am facut ce zisa dragosh da nu vrei sa stii... nu a iesit nimic bun ori cum desi a aflat ca as face ori ce pentru el happy...

| Dragoosh a răspuns:

Nu-l mai baga in seama.
si stai cu un prieten bun de al luiwinking
si o sa ii se faca ciudawinking
funda!batting eyelashes

| malyyy a răspuns:

Nici nu te merita adica daca nu te place e un bleg gaseste un prieten, var sau daca are un frate punete cu el sa vezi ce o sa-l doara il lovesti direct in inima. iar daca ajunge sa spuna ca il doare atunci e de ajuns sa te pui cu el fiindca va crede ca nu mai are nici-un prietenkiss

| DarkAngel_3161 a răspuns:

SUnt in aceeasi situatie.Crede`ma, il cunosc de nici o saptamana si nu incetez nici macar o secunda sa ma gandesc la el, si la tine doi ani, e o perioada foarte lunga...Eu zic sa nu iti pierzi speranta. Un prieten foarte drag mie m`a invatat sa fiu mereu cu fruntea sus, si sa nu las pe nimeni sa ma caracterizeze gresit. Un sfat: incearca sa comunici cu el, sa vorbesty despre relatiile anterioare si sa afli cum ar vrea el sa se comporte o fata intr-o relatie. Poate il deranjeaza ceva anume la comportamentuul tau.Nu stiu. Oricum...
P. S: Nu iti pierde speranta...Fi mereu cu fruntea sus, dragostea adevarata v-a aparea candva... pupici kiss