Si eu spun acelasi lucru: ce nu-ti este clar?
te-a evitat toata petrecerea, ba chiar s-a strecurat si a plecat fara sa-ti spuna, asta fiind foarte clar ca te ocoleste, ca nu vrea sa mai aiba de aface cu tine.
Da-i pace!
A primit ce a vrut și a dispărut. tu poți să-i scrii, da nu te mira că nu-ți răspunde și auzi după de la alții că te vorbește de „disperată"
E curvar,barbat adevarat, nu ca catelusi ca mine,sa ai incredere in ea,sa fii fidel,sa le iubesti,sa fii fidel cu ele, imi place de el, te considera o jucarie sexuala si uite ca are inca doua pe langa, iar eu freindzone dar sufletul conteaza, salutal din partea mea
Este greseala ta ca ai facut sex cand si cum a vrut el. Acum se joaca cu sentimentele tale.
Lasa-l de tot. Daca chiar nu mai putea fara tine, te suna imediat. Pare ca a obtinut ce a vrut.
Imi e clar, voiam sa aflu alte pareri
Putem vb in privat?
E varianta ***.ut apoi ignore, ca de despartit, a crezut ca pricepi singura mesajul.
Eu il locul tau l-as fi invitat la o noua partida, ca doar ti-a placut cum a prestat, eu trageam de ii sareau fulgii, apoi ii lipeam testicolele de gamba piciorului cu superglue dupa ce adormea. Nesimtirea se plateste.
AnA_2669 întreabă: