| LexD22 a întrebat:

Buna!
am si eu niste intrebari pentru femei in special. Am fost intr-o relatie de mai bine de un an de zile si tot timpu am incercat sa fac tot ce e mai bine pentru ea, am incercat sa i ofer tot ce e mai bun, nu am suparato nici o data, nu am facut-o a planga...am respectato tot timpul nu i-am vorbit urat si am stiut sa pretuiesc fiecare moment alaturi de ea. De ce nu a stiut sa aprecieze? ce te face sa ranesti o persoana care nu tia gresit? as vrea sa pot sa inteleg nu am primit motive concrete, un sfat as vrea ce sa fac in continuare.

Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Dragule, din pacate exista o multitudine de astfel de cazuri.
cand ai ceva prea bun langa tine, nu stii sa apreciezi, ti se uraste cu binele si vrei si altceva.
din pacate cei care ofera mai mult intr-o relatie, ajung sa fie dezamagiti.
tipa ta va regreta mai devreme sau mai tarziu ca nu a stiut sa te aprecieze, ea fiind cu altul diferit de tine, insa va fi cam tarziu.
tu vezi-ti de viata, capul sus, ia contact cu altele, ca sunt destule pe lumea asta, iar una dintre ele cu siguranta te va aprecia cu adevarat.
nu avem ce face, trebuie sa fim si dezamagiti, nu sa fie tot timpul lapte si miere.

| LexD22 explică (pentru CoquineNoire):

Mersi de sfaturi

8 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Ah si inca ceva, altii au fost mai rau ca tine, erau capabili de gesturi necugetate, si pentru ce? pentru cineva care nu merita.
in schimb, au cunoscut persoane care le-au ridicat moralul, au cunoscut alte fete, iar ranile usor usor s-au dus.
deci, conteaza f mult sa socializezi, sa cunosti lume noua.

| LoryM22 a răspuns:

Buna Lex,este posibil ca ea sa nu te fi placut cu adevarat,tu poate i-ai captat atentia cu personalitatea ta,cu gesturile tale,majoritatea femeilor apreciaza asta sau poate isi doresc asta, insa pana la un punct, apoi se simt sufocate.Intr-un an de zile apar multe divergente intr-o relatie,incompatibilitate,rutina,dorinta de a face o schimbare.Ea ti-a demonstrat vreodata ca te iubeste,nu trebuie doar sa-ti zica? Daca nu,este cum cred eu,nu te-a iubit,doar s-a atasat de tine pentru ca proabil esti diferit de alti baieti., insa s-a plictisit, si cauta ceva nou.Nu mai investii atat de mult pe viitor daca nu primesti,intr-o relatie trebuie sa existe respect,iubire,tandrete de la ambii parteneri, iar daca intervine monotonia, trebuie sa faceti ceva impreuna ca sa dispara.Bafta pe viitor!

| GreeenAlien a răspuns:

Intr-o relatie e nevoie si de putina drama.Nu trebuie sa fie totul perfect, pentru ca asa te plictisesti repede.
Si ce e si mai important!
Nu trebuie sa o sufoci.O fata are nevoie de libertate!

| LotusRadioactiv a răspuns:

Pff, ai fost mult prea perfect. Trebuie sa prezinti si ceva negativ pentru a le atrage. Spre exemplu, o sa ai un defect care ei nu ii place. Nu persista cu el, las-o sa "te salveze" pentru un timp, iar apoi gaseste un alt nod in papura. Totusi, ai grija atunci cand eaare doar nevoie de afectiune.
In orice caz, este normal ca cuplurile sa se desparta la varsta ta, in majoritatea cazurilor. Apare nevoia de "ceva nou", plictisul este des intalnit in generatia aceasta.

| LexD22 explică (pentru LotusRadioactiv):

La 22 de ani ti se pare chiar asa de normal? te astepti ca totusi la aceasta varsta a fie alta mentalitate.

| Akasha90 a răspuns:

Nu mai fi catel! daca o femeie vede ca poate sa faca orice cu tine, isi ia lumea in cap. se plictiseste repede si cauta pe altcineva. cele mai multe femei isi doresc pe cineva care sa fie BARBAT, nu imitatie de fetita. trezeste-te!

| fwnky a răspuns:

Hmmm sincer? I s-a urat cu binelehappy...bafta si las-o nu e de tinewinking