Geniala ideea lui @Broken&Beautiful. chiar ai putea sa il inseli si sa te filmezi. ii arati si gata. Crezi ca merge? nu. Comunica cu el. cearta-te insa nu sa te desparti... uneori cearta poate fi constructiva, spune-i ca sa se gandeasca bine, pentru ca tu vrei o relatie sincera si deschisa, ca nu mai suporti sa tina tot doar pentru el, ca sunteti doi in cuplu nu are de ce sa ii fie teama sau jena de ceva cand e cu tine, tipa un pic daca e nevoie sa te asculte mai la sfarsit pe ton calm spune-i ca ti la el, ca iti pasa de el si ca ti la el si nu vrei sa il pierzi dar trebuie sa faca si el ceva pentru tine. Am avut cam aceeasi problema cu prietena. a fost nevoie sa fac ceva asemanator de 2 ori si acum la 2 ani de relatie merge foarte bine. Tot in perioada de primele 3 luni a fost si la mine. Daca iti place nu renunta, comunicarea e cheia sa deschizi sufletul si inima. Fa ceea ce e corect fata de tine, fara sa te compromiti, dar si pentru el sa fie bine. nu cu amenintari sau inselaciuni.Nu rentunta fara o lupta. de convingere. Sa fi iubita!
Pai ameninta-l ca il parasesti ca unii baieti stiu de frica...
vad ca daca il iei cu frumosul nu prea da roade
fa-l sa aiba incredere in tine! Succes!
Dacă nu eşti atrasă de el mai bine rămâneţi prieteni buni decât să-ţi baţi joc de el.
Gândeşte-te bine ce simţi pentru el. Şi dacă-l mai iubeşti spune-i cum te simţi când el se comportă aşa.
FantaSZy.
Pai. scumpa mea baiatu asta te mai iubeste sau tea iubit vreodata? inteleg ca tzyne la tine dar asta e cu totul diferit
Da dar ori cat as vorbi cu el nu intelege romaneste si mei teama sa ii dau papuci pentru o sa sufere foarte mult si nu cred mi-ar fi bine nici mie si m-am certat cu el ia-m explicat l-am luat si cu frumosu si cu uratu dar nu reusesc sa il treszesc la realitate ia-m spus vreau unpic de incredere de la el si mi-a promis are incredere in mine si imi va spune ca are probleme dar nu sa tinut de promisiune daca puteti sa imi da-ti niste sfaturi Multumesc mult