anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* am si eu niste probleme sunt cu un baiat de 1 luna de zile.si nu stiu ce am de nu ma simt bine langa el.sunt foarte stresata.eu mereu incerk sa ii explic ca ma intereseaza de el si ce are il intreb dar nu vrea sa imi spuna e un fel de mutulica...si ma simt prost parca as vorbi cu pereti ce as putea sa fac? vb cu el si degeaba tace din gura. el nu asculta manele ca el nu vr sa fie cocalar asa crede el.ca daca n-ar fi baiat ar asculta asta zice el.si se desconsidera foarte.multt.comunicare la noi nu prea exista numai eu vorbesc ca proasta.si ii zic totul p faza iar el ori tace din gura si zice ca da am dreptate.pare cam banal cu cati baieti am fost n-am mai fost pusa in faza la asa chesti. voi c ziceti sa fac? Sntt cam plictisita de el. tin la el dar ma plctiseste din tacerea lui. iar daca ma cert cu el prietenu lui cel mai bun se va supara pe mine pentru mi-am batut jog de el...si sunt prietena foarte buna cu prietenu lui.si nas vr sa stric prietenia cu el.va rog am nevoie de niste sfaturi multumesc multt scuzati-ma daca am facut mici greseli de scriere:*

1 răspuns:
| Zipyღ a răspuns:

Eu as incerca sa-l intreb de ce tace, de ce nu comunica sau poate il intreb pe prietenul lui de ce nu reactioneaza cand ii vorbesc. Eu am avut de aface cu baieti din astia si cred ca nu vrea sa vorbeasca cu tine sau nu stie ce sa-ti zica, si nu inteleg, dc sa te certi cu el? tu ii vorbesti comunici cu el ar trebui sa se considere norocos ca cineva se intereseaza de el. Eu zic sa-l intrebi dc nu vorbeste cu tine si sa vezi ce problema are. Sau daca te plictisesti prea tare de el incearca sa-i spui acest lucru, dar sa nu-l ameninti. Vorbeste cu prietenul lui poate el stie mai multe.
Sper ca te ajuta. Si eu am trecut prin ce ai trecut tu.
Pa:* Succes