Buna adri,
Cred ca nu e interesant de subiectele abordade de tine in discutii(sau dupa cum dedug din ce spui: monologuri). Orice om daca intalneste un subiect incitant nu are cum sa nu participe la el dandu-si cu pararea sau adaugand date noi.
In legatura cu sarutul, da, el poate fi scarbos, depinde ce intelegi prin sarut.Sarut poate insemna nu numai ceea ce se numeste "franch kiss", poti sa nu folosesti limba, doar buzele si atunci iti garantez ca nu are cum sa fie scarbos. Ce ti-au spus ceilalti baieti e un lucru relativ ca si frumusetea: unii te vad intr-un fel, altii in alt fel. daca un tip iti spune sa nu saruti ok altuia i se poate parea ca saruti fantastic.
In legatura cu atractia,,, aici intr-adevar este o mare pb ca unde nu e atractia nu ai ce sa faci.Atractia vine daca partenereul este pe gustul tau in ceea ce priveste fizicul sau/si daca stie sa te mangaie intr-un anume fel etc,, Daca era atractia restul se puteau rezolva purtand o discutie cu el si intrebandu-l de ce nu comunica mai mult, ce i-ar placea sa faca pentru a nu va transforma relatia in rutina,,, De tinut tii la el pentru ca desi pare putin timp, doua luni inseamna ceva intr-o relatia mai ales la varsta voastra(ca banuiesc ca sunteti mai micuti),,, poate fi si obisnuinta,, insa daca era iubire te simteai atrasa de el.
Data fiind varsta e pacat sa iti pierzi niste ani asa frumosi alaturi de un tip care nu te face fericita.Nici nu iti imaginezi cat de frumos este sa te sarute cu drag persoana pe care o iubesti,,
Sfatul meu este sa vorbesti cu el si eventual sa te desparti de el.Sigur vei gasi mai repede decat te astepti pe cineva care sa te faca fericita
Poate nu-i obisnuit cu realtiile de lunga durata.macar ca nu-i asa de lunga da mna. poate s-a plictisit si el de tine numa ca nu-ti spune sau ceva de genu.
In legatura cu sarutul. fa tu primul pas si intreaba`l daca ii place cum saruti.
Chestia cu sarutu e ceva trecator adica cu cat exersezi mai mult cu atat te pricepi mai bine faza cu m-am plic de el dar totusi tin poate ca este vorba de obisnuinta acum daca el te lasa sa vb nu inseamna ca nu e interesat de ce vb poate ii place sa te asculte daca esti invatata cu comunicare dc nu vb cu el si ii spui ce te deranjeaza ca doar o relatie se bazeaza pe comunicare partea cu iti scoate multe vorbe nu am inteleso in fine eu cred ca daca vb cu el si cadeti de comun acord totul o sa se rezolve
Daca nu simti ca vrei sa il saruti nu mai sta cu el. Ai sa vezi ca atunci cand vei cunoaste persoana potrivita tie vei vrea sa il saruti in continuu. Cum a zis si elena, poate s-a plictisit si el. Mai bine despartitiva si, data viitoare cautati un baiat cu care sa te potrivesti, sa fie si el comunicativ. Si eu am fost in situatia ta, vorbeam doar eu si el tacea. Ne-am despartiti si am ramas amici. Poti incerca si tu.:*
Shimbal!? vezi ca la hipermarket a aparut oferte doi barbati la pret de unul... si cinci la 10 lei.
Sincer vorbim daca nu iti place de el sau nu simpti nimic, schimbal spune-i ca nu simti. Dar chestia ciudata sa fie atunci cand te desparti de el si sa incepi sa simti ceva pentru el.
Sau poate omul nu stie sa sarute sau o fi din cauza ta, adica poate esti mica si nu sti ceea ce simti?!
Sincer... ai o gramatica de toata jena! Lasa saruturile si mai pune mana un pic pe carte si poate prietenul tau o sa te mai asculte cand vorbesti cu el... ca imi dau seama ca tu nu poti purta un dialog!
Poate ii place sa te asculte si poate ii place cum saruti . poate e timid si tine mult la tine. Ia si varianta asta in seama, nu te gandi la lucrurile rele...
:*:*
George0197 întreabă: