Sunt metrosexuali ->bravo lor pentru ca au grija de felul cum arata, au grija de corpul lor in general!
Mie mi se par niste baieti ingrijiti si chiar imi plac foarte mult, nu suport nicidecum baietii neingrijiti
Am o parere buna in general bravo lor ca au grija de aspectul lor fizic si au hotarat sa faca aceste lucruri ca unii baieti mai mult de frica nici sa nu auda de asa ceva... de ce sa fie epilatul, ensatl numai ppentru fete? baietii nu trebuie sa arate si ei bine ca sa avem de unde alege?
Sunt de acord cu pensatu` ca pana la urma si barbatii trebuie sa se ingrijeasca dar nu si sa se epileze pe picioare sau pe maine, in alte parti poate...
Sunt metrosexulai... sau depinde acum de caracter unii sincer acum... pot fi si gay. dar in general sunt metrosexuali deci stay chill
Hmm nah.eu ii consider ''sexy''. dar epilat nha nu pe picioare.in partile intime mai degraba ! si pensat nu exagerat
Buna pai eu sunt de acord cu ei, nu vad nimic rau in asta in plus pe unii pensatul ii schimba fizic in cocluzie sunt de acord si eu chiar le-as sugera baietilor sa faca asta...
Curiozitațibărbați întreabă: