Ba eu cred ca sunt femei care vor mai mult sex decat barbatul lor sau femei care nu refuza partidele de sex.
Waaaa, femeie care vrea mai mult sex decat barbatul lor... waaaa, suna a basm de Ispirescu. Dar daca exista sunt in minoritate si barbatii lor nu cred ca au obiceiuri masturbationiste
Pai daca imi place avocado sa renunt la.mango? Nu vad de ce sa renunti la masturbare, dar nu doar masturbare o dam in exteme iar, toate cu limita
Masturbarea nu e neapărat un act solitar. Și chiar și așa, nu e echivalent cu un act heterosexual. Sunt oarece diferențe, dintre care cea mai importantă este că masturbarea e... la îndemână oricând!
Pai aici nu poti compara cu masina.
Pentru ca tu ai sentimente fata de iubita ta, deci cum e posibil atunci sa iti doresti alta femeie.
Daca iubesti cu adevarat nu prea ai cum sa vrei pe alta/altul.
Adevărat zici bro...
Nu știu e tot un fel de descăcare a tensiuni, eu țin minte că după prima partidă m-am masturbat cât avem totul proaspăt în minte.
Noi barbatii suntem lupi singuratici din cand in cand aimtim nevoia sa fim noi cu noi si atat lupoaica ramane la barlog
Bărbatul poate nu este atras de tine și mai bine se uita la Mia khalifa.Totusi eu cred ca dacă ai face sex de fiecare data când ar avea chef bărbatul ai avea ficatul gaurit
Cum e posibil sa nu mai fie atras? Atunci pentru ce ar mai sta cu mine.
Si tin sa te contrazic pentru ca el nu prea are chef mai mult eu insist cand vine vorba de sex