| claudiu_9632 a întrebat:

am si eu o curiozitate. deci am auzit ca daca faci culturism nu iti mai creste penisul sau se stopeaza, adica nu mai creste. e adevarat? eu am 16 ani si fac culturism de 2 ani jumate si daca e asa ma las nu mai continu ( cu toate ca e sportul meu preferat). imi ezplicati si mie cum e chestia aceasta si daca e adevarata va rog? app fac culturism dar nu iau proteine sau alte chesti. e tot natural. dau funda si la cilalti vot.mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| keyasol a răspuns:

NU E ADEVARAT... IUBITUL MEU FACE DE MAI BN DE 8 ANI SI...E OK.laughing asa ca nu te opri.continua cu incredere.dar ca sa.ti linistesti psihicul, cere o parere specializata,,, nu stiu un medic cv baftaa

4 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Si cine te opreste mai sa legi greutati de el, sa faci culturism si cu el?

| xMoTaNeL a răspuns:

Doar daca iei proteine se micsoreaza si PLA ( ca suntem baieti) si COAIELE.De ce crezi ca toti maimutoii aia care sunt 2 pe 2 care au picioru cat dulapu cu "muschi" au puta mica?

| Laura46 a răspuns:

S-ar putea sa da.

| AndySchleck a răspuns:

Nu. nu problemele cu penisul tau minuscul nu sunt legate de culturism... Asa a fost D-Zeu, pe unii i-a inzestrat cu mai mult pe alti cu mai putin. Poti face culturism in continuare deoarece nu are nici o legatura acest lucru cu stagnarea penisului tau.