| cristiyana a întrebat:

am si eu o curiozitate. vreau de fapt o parere in legatura cu ce se intampla inte mine si pr meu.ne-am certat din vina mea ca "am gura mare" mai precis ma supar pe el din orice, si comentez, si zbier pe el, toate astea din kuza ca is geloasa, iar el poate nu are nici o vina. cearta a alaltaieri, iar ieri am vb cu el si era schimbat, parca mai rece. mi-a zis ca o sa se schimbe, ca nu o sa mai fie prostul meu, iar eu am zis ca il cert pentru ca il iubesc siu i-am zis sa nu se schimbe sa ramana asa iar eu ma voi schimba in bine si mi-a zis ca "om trai si om vedea" mi s-a parut o convorbire seaca.la sfarsit mi-a zis ca ma iubeste dar doar pentru ca ii zisesem eu inainte.credeti ca a zis toate astea pentru ca era suparat sau chiar vrea sa se schimbe.help me :*

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu sincer sunt suprins că mai stă cu tine.
Mie dacă-mi făceai mai mult de două crize de genul ăsta te trimeteam la plimbare indiferent cât de mult te iubeam.
Gelozia este echivalentul direct al prostiei. Indiferent sub ce formă, gelozia tot prostie este.
Argumentul tău că îl cerţi pentru că-l iubeşti nu are nicio valoare în ochii niciunui bărbat.
Dacă ţi-a zis că o să se schimbe şi că nu o să mai fie prostul tău, înseamnă că va încerca soluţia de mijloc: Nici nu vrea să te piardă dar nici să te pocnească (aşa cum sigur meriţi) aşa că va încerca să pună uşor-uşor piciorul în prag şi să-ţi explice pe şleau că poţi să-i arăţi că-l iubeşti şi altfel.
Ca bărbat îţi pot spune clar că e ultima şansă. Dacă vei continua cu crizele îl vei pierde sigur căci voi femeile vă supăraţi când sunteţi obiectificate de bărbaţi şi tratate ca bucăţi de carne dar unele dintre voi tot la fel vă trataţi partenerii: Bucata de carne care trebuie să facă sex cu voi exact când vreţi voi (şi niciodată când vrea el) şi manechinul care trebuie să fie de acord cu voi şi să vă îndure istericalele nejustificate.
Eu sper să te schimbi tu pentru că problema e clar a ta. Dacă nu, vă doresc o despărţire cât mai rapidă pentru că tu îi faci rău!

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimeni nu vrea sa se schimbe si nici nu se schimba. El ti-a spus doar ca relatia voastra se va schimba si vei primi ce oferi, adica: gelozie, zbierete, etc. Barbatii nu prea zbiara, dar ofera, in schimb la istericale, indiferenta. Relatii va continua probabil, mai ales ca acum ati ajuns la reciprocitate: tie nu-ti pasa de el, de sentimentele lui, tipi la el, il supui la un tratament urat si el iti va raspunde cu indiferenta si rele tratamente. Eu cred ca e corect.

Abh
| Abh a răspuns:

Sa-ti spun ceva: barbatilor nu le place sa " comunici " cu ei prin urlete, daca vrei sa-i spui ceva prietenului tau, spune-i pe un ton normal, altfel ai sa-l pierzi.

| irina20 a răspuns:

Eu cred ca s-a saturat de certuri de genul.De ce sa va certati pe nimicuri? Daca el e cu tine cu siguranta te iubeste(mai ales ca esti un pic mai dificila), exista sansa sa te insele, dar daca n-a facut-o de ce te porti asa? Incearca sa vorbesti cu el, spune-i ca o sa te schimbi.Arata-i putina indiferenta, acorda-i libertatea de care are nevoie in cuplul vostru.Crede-ma daca vei continua cu scene de gelozie curand nu vei mai avea cu cine sa te certi, sau v-a prefera sa-i dea intr-adevar motive sa fii geloasa.Am fost si eu in situatia ta, dar am mai lasat din "unde ai fost? cine te-a sunat? cu cine ai vbt? cine e aia?"si s-a rezolvat. Sper sa fie ok.Pup.Bafta!

| Pho3nix a răspuns:

Poi daca el nu iti da motive, tu de ce te superi din orice si tipi la el?
Ai grija cum te comporti ca ai sa-l pierzi. happy

| paramore a răspuns:

Uffffffa, asa sunt toti, si al meu tot asa face, kateodata e asa mofturosangryel e ala bun, si eu aia rea, ca sa vezi.stai linistita ca poate era doar nervos atunci, daca te iubeste asa cum spune o sa se comporte bine, dar fii si u mai intelegatoare

| wannabe a răspuns:

Undei intrebarea?

| maria ;x a răspuns:

Asa sunt si eu :-s daca te iubeste te accepta asa cum estilove struck

| sbk a răspuns:

Daca baiatul nu iti da motive sa te porti asa u de ce o faci, o sa il pierzi pentru u mai mult il domini decat il iubesti, gelozia e o boala vezi sa nu ajungi acolo, daca el te iubeste si iti e fidel de ce sa te porti asa? schimba-ti comportamentul pana nu e prea tarziu, ii dai motive sa te insele

| ndddiana a răspuns:

Nu el trebuie sa se schimbe ci u.
el cu ce ar putea sa se schimbe cand tu esti cea care dai cu gura si ii faci capu calendar?
la tine e pb...
spune-i ca iti pare rau si nu ca il certi pentru ca il iubesty.
vb fata in fata desprea asta si fi mai afectuasa. nu mai fi geloasa pentru ca nuh are rost.
e ft nashap cand e ceva gelos
TU TREBUIE SA TE SCHIMBI. e pentru bine tau. cine ar mai fi rabdat atatea?

| dulcik a răspuns:

Pai saracu baiat chiar te iubeste la cate crize ii faci tu nu stiu cum de mai e inca cu tine.Ar trebui sa te schimbi pana nu e prea tarziu. O relatie se bazeaza pe incredere. Da inteleg sa fi putin geloasa e normal insa deja daca faci crize si numai stiu ce e normal ca el sa se supere si sa se poarte asa.

| Dan_Tm a răspuns:

Haha, nu stie sa aprecieze originalitateahappy

| shadovv a răspuns:

Incearca sa vorbesti mai mult cu el... spune-i ce simti cu adevarat si pana unde ai merge pentru el.

| Laimy a răspuns:

Pentru ca era suparat, si totodata pentru ca vrea s-a se schimbe, el vrea s-a aiba un fel de influenta asupra ta prin comportamentul la care o s-a se schimbe, ca s-a te schimbi si tu, si cred ca ar fi bine s-a il sustii la schimbarea lui, ca anume ast va influenta asupra comportamentului tau si relatiilor voastre.

| Анька a răspuns:

Ni fi geloasa. chiar si daca ai pentru ce fii mai linistita. unii special provoaca fetele. Si nu trebuie sa te razbuni mereu pe el si inca daca nu a facut nimic! Si eu eram geloasa chiar peste masura dar am inceput sa ma tin in mini. tinete ca sa pastrezi relatia si incearca sa te schimbi spre bine pentru a nu-l departa pe el!
Succese :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf.citesc o gramada de pareri de-ale fetelor care de abia au buletin sau de abia au iesit din casa de 2 ori si stiu tot ce se intampla.
Baietii sunt si ei oameni, buni rau astia sunt, fiecare cu ce-si alege, nu-ti convine next si gata.
Prosti sunt baietii care stau dupa o fata (cat de buna, frumoasa, inteleginta...bla, bla o fii ea) care face faze de genul tau.
Eu daca eram in locul prietenului tau, te trimiteam la plimbare pe faleza demult pentru faze de genul "sunt geloasa dar nu am motive", ori iti revii ori in iei la revedere de la el. Cred ca nu-i destul de prost sa mai indure faze de genul asta.
Asa ca ar fi bine sa-ti bagi mintile-n cap, asta daca il mai vrei... daca nu, spune-i-o direct, ar fi mai bine.