Cred ca tu ai facut deja un pas spre impacare, faptul ca i-ai trimis sms, Gindeste un pic astfel, poate el nu doreste sa va impacati, nu cred ca ai nevoie de asa orgoliosi! Trecutul nu-l traiesti si nici nu trebuie.Priveste spre viitor! Totul ce se intimpla, se intimpla spre bine! Dar, care era motivul despartirii?
Draga mea, nu incerca sa reincalzesti o supa care deja e rece; Ea e buna numai atunci proaspata, dar reincalzita nu mai e asa de buna. Parerea mea este ca sa nu te mai gandesti la el, desi stiu ca la inceput iti va fi imposibil sa o faci. Incearca sa ai alti prieteni, fete si baieti dar, nu te grabi, e timp destul pentu toate ai sa vezi ...Vei gasi cu siguranta baiatul ce te merita si te cauta si care acum e departe. Vine o zi doar de tine stiuta, cand inima va bate din nou, fericita, vestindu-ti iubirea mult asteptata. Numai bine si gandurile mele bune sa te inconjoare, Lucien.
Acum e prea tarziu daca ai asteptat ca tot sa vina din partea lui amandoi aveti partea lor de vina daca si el chiar voia sa se impace cu tine cu adevarat cred ca iti dadea si tie de intales
mai da`i un mesaj si spune`i : "dai dragostea de un an jumate pe o dragoste de 2-3 luni?"
sau poate ca este indecis nu stie ce vrea de la viata lui... timpul le rezolva pe toate eu zic sa ai rabdare ca o sa apara in viata ta unu si mai bun decat el. unu al baiat care sa te faca fericita cu adevarat si sa simt ca esti in al 9`lea cer si sa-l uiti definitiv pe fostul...
mult succes:* si ai grija in ce faci
Mai chiar daca ai fi iar cu el nu ar mai fi la ca la inceout stiu sigur si eu am trecut prin asta si nu mai erau acelasi sentimente l ca la inceput eu zic sa stai odata sa vb si sa isi ia capul de la fata aaia ciudaat s sa-si aduc aminte de voi doi. poate iese ceva dar ai grija...mai cred ca te-am ajutat putin:d merit si eu o fundita?