anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o dilema.Am vazut pe aici fete care au 15-16 ani care se gandesc sa isi inceapa viata sexuala dupa 1 an-1 an si ceva de relatie dar carora li se spune ca pot sa mai astepte,ca e devreme,ca probabil baiatul acela nu merita etc, pe cand fetelor 17+ le spun sa faca ce vor si ca baiatul a asteptat destul.Ok, am inteles ca este devreme pentru fetele din prima categorie sa faca acest pas.dar de ce aceasta discriminare pentru baieti? ambii la au asteptat tot atat.

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DeeaMarry a răspuns:

De unde si pana unde discriminare pentru baieti?
Daca vor relatii sexuale sa se uite dupa majore, nu dupa copile de 15 ani, nedezvoltate fizic si psihic.

| h3r a răspuns:

Ești prietenă cu MădălinaOk?

| smileeveryday97 a răspuns (pentru h3r):

Nu,de ce?

| Azµre a răspuns (pentru h3r):

MădălinaOk e dată dispărută azi laughing Mai bine pentru toată lumea.

| h3r a răspuns (pentru Azµre):

E în șură după... **lă.

| MadalynaOke a răspuns (pentru h3r):

Pai da ca tu nu ai parte de asa ceva! laughing Na!

| Danzell a răspuns:

Pentru ca prostii se inmultesc de tineri. avem prea multi.

| Cristiann25 a răspuns:

Tu gandesti? Copil prost.Pentru ca cele mici nu sunt dezvoltate! O fata e complet dezvoltata din punct de vedere al organismului la 18 ani.La 17 ani mai merge dar nu la 14-15! Probabil esti vreunu de sta cu o fata de 2 ani (pe atunci 12) si acum la 14 deja vrei sa bagi acul in balon.Frustratilor.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Depinde de om. Cand e slab, cedeaza instinctului si isi strica sanatatea.
Daca iesi virgin(a) dupa ce partenerul/partenera a incercat sa te bage in pat toata noaptea, abia atunci esti "b0$$".

| 0Andrew0 a răspuns:

Pentru ca nu sunt pregatiti din punct de vedere fizic si psihic.

| Zeppa03 a răspuns:

Ce discriminare? si in primul rand n-ai nici 16 ani, stai linistit ca ele sunt pregatite, tu nu esti.