| Ramona2406 a întrebat:

Am si eu o dilema care nu mai cere amanare.De 3 luni sunt cu un tip cu 4 ani mai mare ca mine, foarte ok tipul numai ca se poarta cam indiferent cu mine.Eu am mai fost cu el numai ca ne-am despartit din cauza mea, ca inca ma mai gandeam la fostul. I-am spus ca nu vreau sa sufar din nou, m-a inteles si mi-a zis ca trebuie sa ma schimb in sensul ca sa nu ma mai gandesc la fostul si sa comunic mai mult cu el.Insa de fiecare data eu fac primul pas si ma doare...as vrea sa-l fac sa fie mai tandru cu mine, sa faca lucruri care le fac indragostiti, dar poate nu e indragostit de mine.La un moment dat, chiar am vrut sa ma despart de el pentru ca ma deprima situatia iar el nu stia ce se intampla cu mine de sunt asa trista. Poate nu sunt potrivita pentru el si ar trebui sa il las in pace.

3 răspunsuri:
| claudiu_9958 a răspuns:

Comunicarea este cel mai important lucru intr-o rel. Vorbeste cu el si spune-i ce vrei, ascultal si pe el ce vrea iar atunci ai sa vezi ca rel dintre voi se schimba in binewinking

| oana_9912 a răspuns:

Poate asa e el.nu`i plac dulcegariile.nu toti suntem la fel. el este si mai mare ca tine este normal sa nu se alinte.si cred ca nu este indiferenta poate ii este frica sa nu te piarda. tu stii mai bine ce a fost si este intre voi.

| Alisa a răspuns:

Auzi dar de ce nu vorbesti cu el si sa ii spui si lui lucrurile astea pe care le-ai scris tu aici. Adica sa ii spui ca il simti distant fata de tine, rece si indiferent. Vorbeste, spune-i ce ai pe suflet, spune-i ca ai nevoie de mai multa atentie din partea lui, daca e adevarat ce ai spus tu ca numai tu faci mereu primul pas.
Comunicarea este cheia, vorbiti deschis!
Numai bine!