Daca era a 9-a zi dupa venirea menstrei, riscul este in jur de 15%. Daca era a 9-a zi de la terminarea menstrei, riscul este in jur de 25%. Asta daca partenerul tau este absolut singur ca nu a ejaculat in vagin. Daca nu este absolut sigur, riscul este aproximativ dublu.
Normal ca exista. Chiar daca a ejaculat in exterior, barbatii au o preejaculare care contine spermatozoici, deci nu trebuie neaparat sa ejaculeze in tine pentru a ramane gravida! Ia-ti un test de sarina si vezi cum sta treaba.:*
Sanse exista dar nu te inteleg de ce nu te protejezi. Elimini acel stres si in plus te feresti de boli!
Nu e neregulat.Si daca s-a intamplat azi, poti cumpara o pastila escapelle(costa 80 lei)dar sa ai peste 18 ani.E bine si 16, in fine.Stiu cum este sa fi stresata din vina asta.Tot ai impresia ca ai ramas, esti speriata.Nu iti fie frica, nu sunt prea multe sanse.Dar depinde cat de fertila esti tu, sau in fine.Nu ai cum, stai linistita. Data viitoare spala-te foarte bine dupa ce isi da drumul.Succes.
N-am zis ca e pastila de a doua zi...Si este destul de folositoare, dar trebuia sa fii sigura ca el a ejaculat in tine.Dar acum, nu stiu ce sa mai zic.Probabil am gresit eu, insa pastila aia e foarte buna.Si chestia cu dereglarile, doar celor care au reactii adverse.Prietenei mele nu i s-a intamplat nimic.Ba mai mult, a folosit doua intr-o singura luna, probabil e rau...dar nu patit nimic si a scapat de dubiul de a nu ramane insarcinata.Incercam doar sa te ajut, scuze daca te-am suparaaat.
Escapelle este pilula de a doua zi! Se foloseste in cazuri extreme si nu asa cum spui ca prietena ta o ia pentru a scapa de dubii! Nu m-am suparat, nu am de ce.Am corectat ce spui pentru a nu se intelege gresit. Eu am o varsta, nu am folosit si sper sa nu am nevoie vreodata.Pentru asta trebuie sa discerni, sa alegi ce-i mai corect pentru sanatatea trupului tau!