| merie a întrebat:

Buna!
am si eu o dilema! imi place de un coleg de fiecare data cand ii cer ajutorul ma ajuta fara sa stea pe ganduri, cand suntem mai multi colegi se uita la mine chiar si in timpul orelor ma priveste...cand lipsesc d l scoala o intreaba pe prietena mea ce-am patit, chestii din astea..sambata seara m-am hotarat sa-i zic ca il plac..lam sunat si a fost d acord sa ne vedem..nu a aparut. vreau si eu daca se poate o parere multumesc

Răspuns Câştigător
| Shammal a răspuns:

Nu l-ai sunat sa vezi ce face de nu vine? in primul rand nu fi dezamagita, partea asta cu sentimentele e complicata, inca nu suntem obisnuiti sa fim deschisi si sa spunem ce simtim cu adevarat; eu zic sa scoti cat poti si cat vrei din realatia asta, poti sa te bucuri de prezenta lui si fara a fi impreuna

| merie explică (pentru Shammal):

L-am sunat si normal ca nu a raspuns. since nu stiu daca vreau sa fiu cu el pur si simplu imi place sa petrec timp cu el
mersi de raspuns

7 răspunsuri:
| pinkflower a răspuns:

Pai din cate ai spus...da si el semne ca te place insa motivul pentru care nu a venit la intalnire nu il sti nici tu. Ar fi bine sa il intrebi, comunicarea ajuta foarte mult, intreaba-l de ce nu a venit, poate a avut niste probleme pe drum. Intreaba-l si lamureste-te, doar asa vei sti happy Succeshappy

| merie explică (pentru pinkflower):

Da problema e ca nu stam prea bine la acest capitol sad
mesi de raspuns

| AndreyTPU a răspuns:

Buna! Din ce ai spus mai sus se pare ca si el te place, dar se poate sa nu fi aparut pentru ca avea probleme cu ai lui.Mai da-i o sansa, roaga-l sa-ti explice ce s-a intamplat.
O seara placuta iti doresc!

| merie explică (pentru AndreyTPU):

Nu prea se poate sa fi avut probleme cu ai lui pentu ca sunt plecati.dar oricum mersi de raspuns
seara faina si tie

| AndreyTPU a răspuns (pentru merie):

Trebuie sa existe o explicatie, ori era cu alta fata, ori o fi patit el ceva, cum ti-am mai spus, vorbeste cu el si o sa stii de ce nu a venithappy Dar se poate sa te si minta.

| merie explică (pentru AndreyTPU):

La asta ma gandeam si eu. e cu alta fata. o sa vorbesc cu el maine la scoala
mersi de raspuns