Ai putea pe prima poza sa imprimi un sarut. Si apoi poti scrie caeva ganduri despre tot ce a fost mai frumos in relatia voastra. Scrii tu jumatate de carnetel si restul i-l dai lui sa il completeze.
Buna, Alexa! Foarte frumoasa ideea ta cu jurnalul Poti sa scrii in el povestea voastra pana in prezent, sa scrii tot ce insemna el pentru tine, momentele triste si momentele fericite etc.Cum ai zis tu. E ok si varianta a doua, asa vei afla ce parere are si el despre cele intamplate. Deci, multumesc pentru idee .Nota 10 de la mine pentru intrebare!
nu prea cred ca o sa il inkante f mult baieti nu sunt ca noi si eu am avut ideea asta dar a sfarsit prin "pui crezi ca eu am timp sa scriu ? mai bine iti dau un pup si iti povestesk in fata" deci. daca crezi ca el ar fi incantat da. ii scrii acolo intai ce ti-a placut la el. ce iubesti la el. apoi lasi spatiu sa scrie el despre tine.[ tu sa iti capsezi foile sa nu vada el. ] si povestea voastra. tu si el si va intalniti intr-o seara si fiecare citeste "povwstioara vazuta in ochii fiecareia"
Eu zic ca la inceput pe primele file sa iti scrii tu impresiile (numai de bine desigur ), iar apoi pe parcurs sa scrieti amandoi, daca s-ar putea chiar zilnic cateva idei din partea fiecaruia, notand si data bineinteles.succes!
beausingurlamasamea întreabă: