| d33a_9154 a întrebat:

Buna am si eu o dilema si as vrea sa ma ajutati cunosc un baiat de un an si ceva si...tot am incercat sa-l uit da nu pot la fiecare moment imi amintesc de el ...ma minte-am singura ca nu-l mai iubesc dar tot el e in inima meacrying.cum as putea sa-l uit .Si inca ceva nu-mi spune-ti sa ma intalnesc cu alti baieti ca am incercat nu mi-a merswinking.Nu pot sa ma intalnesc cu alt baiat... tin enorm la el sadhappy.

Răspuns Câştigător
| alessyca a răspuns:

Asa am zis si eu despre prima mea iubire care normal ca mi-a ramas si acum in inima si tresar numai cand aud numele lui. Tot in jur de un an m-am jelit sie u si am suferit, cu toate ca ieseam si cu alti baieti. Daca esti optimista si ai incredere in tine si iti doresti din tot sufletul sa treci peste perioada asta o sa treci.Eu am avut norocul, exact cand am aflat ca respectvul tip vrea sa se insoare sa gasesc baiatul potrivit, care fara sa-mi dau seama m-a facut pe nesimtite sa incep sa tin la el. Nu exista nu pohappy doar nu vreau, nu ai gasit inca alt baiat pe gustul tau si incearca sa nu mai fii asa de incapatanata.Succes!

4 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Trebuie sa-ti impui sa iesi din starea asta, sa-ti doresti sa-ti fie bine.Eu zic ca totul tine de tine, de puterea ta psihica.Nu te izola, vorbeste cu cei care tin la tine, iesi, fa poze, zambeste. E greu dar cu timpul trece daca iti propui.Cum te gandesti la tot ce a fost frumos, gandeste-te la tot ce a facut sa nu mai fiti impreuna. Avem tentinda sa dam la o parte partea urata si sa mentinem in gand numai ce a fost frumos. Stiu ca in teorie suna frumos, practica e grea dar o faci pentru tine.

| Daddy_9411 a răspuns:

Pai daca ti-a ramas atat de tare in suflet incearca`ti sansele cu el, incerarca sa va apropiati cat mai mult.
In felul asta o sa stii daca merita sa te gandesti atat la el sau sunt doar sperante false
Sper sa fie bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi.
Ocupatzi timpul, fa ceva iesi cu prietenii, asculta muzica uitete la fotografii, nu te mai uita la el, stai pe TPU, pe shoutbox, si trimite-mi un mesaj sa vb in privat. happy

Bafta

| albert_3024 a răspuns:

Timpul le vindeca pe toate nu merita sa faci tu pasul daca avea ceva pentru tine facea el pasul ar putea profita de tine si dupa aia te_ar lasa nu merita