| anuska1 a întrebat:

am si eu o dilema si poate reusiti sa ma ajutati. zilele astea la provocarea unei prietene mi-am facut un cont de facebook fals si i-am scris prietenului meu facandu-i propuneri indecente, el a fost de acord si insista sa se intalneasca cu respectica persoana. ce sa fac? nu stiu cum sa reactiunez, daca sa ii spun sau nu, daca sa ma despart de el ( desii stiu ca asta ar fi normal sa fac). daca persoana respectiva ar fi existat el m-ar fi inselat si ne e normal sa trec cu vederea asa ceva...

Răspuns Câştigător
| e1xtz a răspuns:

Daca la o vrajeala de fb s-a aruncat si a muscat-o, imagineaza-ti daca i se iveste ocazia in realitate cat o sa stea pe ganduri?! faptul ca nu s-a intamplat nimic este ca ai fost tu, daca nu erai deja inselata, asta daca nu s-a intamplat cu alte ocazii...nu e relatie sanatoasa ce ai tu..alegerea este a ta oricum

3 răspunsuri:
| e1xtz a răspuns:

Corect ce spui, foarte corect, nu ar trebui sa treci cu vederea.

| anuska1 explică (pentru e1xtz):

A dat-o la intors ca stia ca sunt eu. si ma tot ataca

| e1xtz a răspuns (pentru anuska1):

Daca la o vrajeala de fb s-a aruncat si a muscat-o, imagineaza-ti daca i se iveste ocazia in realitate cat o sa stea pe ganduri?! faptul ca nu s-a intamplat nimic este ca ai fost tu, daca nu erai deja inselata, asta daca nu s-a intamplat cu alte ocazii...nu e relatie sanatoasa ce ai tu..alegerea este a ta oricum

| AlexSiniat a răspuns:

Cel mai probabil a fost un flirt. Trebuia sa iti pastrezi anonimatul si sa stabiliti o intalnire la care sa te prezinti. Daca venea si el, abia atunci puteai sa il acuzi de ceva...