anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o inrebare.Am o relatie la distanta cu un baiat.Nu stiu daca ma inseala sau nu.Cum pot sa aflu? El imi spune ca ma iubeste mult si eu nu stiu ce sa cred.Va rog ajutati-ma.
P.S.:El e mai mare cu 4 ani ca mine.

Răspuns Câştigător
| denylov3 a răspuns:

Eu spun sa te interesezi si sa vorbesti despre asta cu o prietena buna de a lui. vezi ca iti spune si ea

| DoArDeDe a răspuns (pentru denylov3):

Pai nu cunosc decat un prieten de al lui si pe fratesu.

8 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Chestia asta cu "relatie la distanta" e o mare prostie, bine?!
am trecut prin asa ceva si sincer iti spun ca la inceput eram super-mega-extra indragostita de tip dupa o perioada au aparut alte tentati, era si normal doar nu era sa ma izolez de lume si sa ma incui in camera (sau ceva de genu').
nu dupa mult timp am aflat ca nu doar eu am calcat stramb, ba chiar si el si poate mai rau decat mine. nu am regretat deloc nici eu si nici el.
tocmai din acesti motiv iti spun, viata iti rezerva 1000 de surprize nu stii niciodata la ce sa te astepti.
astazi va iubiti de numai puteti si maine o sa te trezesti ca te-a lasat balta, din diferite motive: nu erai acolo langa el cand a avut nevoie, i-au fugit ochii dupa alta...etc. happy
asta e doar un sfat sau i-al cum vrei. poate o sa te faca sa te mai gandesti "un pic". happy

| FucktheSystem a răspuns:

Îi faci o vizită, simplu.

| xanderblackx a răspuns:

Pai tinand cont de faptul ca este o relatie la distanta... cam greu... Omunicati, dpmdv, comunicarea este cheia

| Molecula a răspuns:

Mie mi se pare o aiureala relatiile la distranta, iti bati joc de tine, il iubesti si nu te poti intalni cu el, te necazesti singura, mai bine cauta pe ceva din oras, o sa vezi ce bine e

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Gandeste-te, pentru baieti relatie sexuale sunt o necesitate, iar voi cum sunteti la distanta nu puteti face asta! deci eu nu stiu sigur ce sa spun, iti zic doar din experientele propii, pentru ca si eu am crezut in relatile la distanta, si dupa ce am zis ca nu mai merge relatia, ca e naspa fara sa ne vedem niciodata din cauza distantei, mia recunoscut sincer ca m-a inselat!

| Anastasya01 a răspuns:

Iubire la distanta.)Nu vad minic anormal....trebuie sa vorbesti cu el pe tema asta, parerea noastra putin conteaza.Bafta

| Nebunu_Alexutzu_1998 a răspuns:

Eu as zice ca intro buna zi sa il urmaresti.Asa iti vei da seama daca te inseala