anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intamplare neplacuta. Nu stiu daca sunt prea genoasa sau am avut dreptate.

Deci azi trebuia sa merg cu iubitul meu, mama lui si o vara de-a 3a parca.( nu s-au vazut de cativa ani. el cu varasa.) in fine. Merg la el, ii dau martisor lu bunicasa si ne suna masa ca sa coboram ca au venit. Ajungem jos si o salut pe maicasa ii dau martisor si el le da amandurora. Apoi aia nici nu mi s-a prezentat si sare il pupa pe obraz si il ia de brat (ca si cum as fi invizibila). Mergem putin si maicasa ii zice lui ca nu n-ea facut cunostinta. Facem da-o naiba si mergem inainte. Atunci maicasa ma ia de brat ca aia sa il ia pe el. Atunci am zis ca turbez adica mda. pe mine nu ma lua nciodata de fata cu masa. Si atunci cica ea m-a intrebat daca ma deranjeaza ( oricum nu auzisem si daca zicea, la ce draci aveam). Si pe langa asta ia pus mana in buzunar ca el statea cu mana acolo ( pe moment nu am vazut, dar a zis ceva masa de mana si am observat atunci, si din nou am zis ca explodez. pffff groaznic ma enervez numai cand ma gandesc). Pe langa astea cand sa urcam pe scari sa ajungem la local ii zice "du-ma in brate pana sus" si el i-a zis "ca ducpe nimeni doar pe cine merita".
E si inainte sa ii zica asta el a intrat inaintea ei pe usa si javra tot cu mana in buzunar. Si cand ajungem sus ma intreabamaicasa ca dc sunt suparata. de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Oricum nu imi pasa de ce zice ea. Si tot se baga in seama cu el ca nu stiu ce si nu stiu cum si in loc sa stea langa mine s-a pus langa ea ca i-a zis maicasa ( am uitat sa mentionez varasa are 20 de ani si cand era mai mica a ramas gravida. curvastraight face si mama iuitului meu a sustinut-o tot timpul. adica e de partea ei).

Oricum dupa aia dupa ce ma uitam urat la el a venil lnga mine si zicea ca ce am ( parca nu era evident). Ne-am certat si am plecat si afara i-am zis ca ma deranjeaza si cica eu nu i-am zis daca ma deranjeaza ca la luat de mana (ce nici n-am auzit, probabil a zis incet sa nu aud ma rog.)

Si mi-a zis ca pentru atat ca e varasa si nu stiu ce. Dar acum sincer voi cum ati fi reactionat daca vi se intampla, chiar daca e varasa, se pot intampla multe, nu?

Voi ce credeti? Am interpretat eu gresit? Niste sfaturi va rog!
Ma scuzati ca v-am pus sa cititi atata. scuze

Astept raspunsuri sincere multumesc!

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Probabil vara aia a lui e o curva, care duce lipsa si s-a gandit ca poate nu i-ar strica si la varuso un pic de la ea! cred ca ar fi trebuit sa ii spui la guda in fata, scumpa mea, scoate mana de acolo sau ti-o scot eu rupta!
Deci, pe bune, foarte neplacut, nu cred ca as fi suportat situatia, chiar daca nu sunt prea geloasa de felul meu, i-as fi zis proastei ce as fi avut de zis!
Cat despre prietenul tau, nu are rost sa te certi cu el pentru ea, incearca sa fii calma, sa ii explici cu calm ca nu ti-a placut si sa incerce sa vb cu ea sa nu se mai comporte asa!
Ai dreptate, oricine ar fi gelos la fazele astea, mai ales daca fata are si un trecut "glorios", insa, daca mai iesiti cu ea si face tot asa, fi indiferenta, arata-i ca nu iti pasa, si fa si tu pe figuranta, cand se apropie de el, incearca sa mergi tu si sa zici "da-mi voie sa imi tin puiu de manuta"batting eyelashes, sa il saruti, sa il strangi in brate, ca poate asa se satura de voi si isi ia talpasita!

5 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Are si el necesitatile lui, doar e baiat tanar. Mai invatat si alt ceva despre dragoste decat sex.

| mihaMGB a răspuns:

Nu crezi ca ai exageraaaat cu gelozia? sincer,daca tot ai spus ca sunt verisori,nu conteaza de ce grad, e clar ca nu pot avea nimic.E o lege a naturii! Nu iti poti vedea rudele cu alti ochi decat ca pe familie! Pentru D-zeu! si eu cu verisorii mei am o relatie apropiata,asta nu inseamna ca pot sa ii privesc altfel sau sa ma dau la ei! Gandeste-te mai bine daca are rost sa ioti faci filme, iti poti strica relatia degeaba, doar pentru ca verisoara lui este apropiata cu el!

| fuzzy6 a răspuns (pentru mihaMGB):

Daca tu crezi ca "legile naturii" sunt sfinte si nu pot fi incalcate, esti putin cam naiva. da, nu este foarte normal sa faci chestii cu verisorii tai sau alte rude, dar asta nu inseamna ca nu se poate intampla. plus ca, in unele tari, legile specifica ca nu te poti casatori cu un verisor, decat daca e mai mare de gradul III. dar stiu destule cazuri in care chiar verisori de gradul I s-au casatorit.

| mihaMGB a răspuns (pentru fuzzy6):

Mnu naiva crede'ma chiar nu suntlaughing da,stiu ca exista posibilitati,stiu si eu cazuri,dar totusi mi se pare ca exagereazawinkinge prea de tot,la urma urmei nu vad sa fi specificat cum ca si el i'ar fi acordat atentie "verisoarei" sale,deci nu isi avea rostul aceasta scena de gelozie si de cearta,cu riscul de a incheia o relatiehappyasta e tot ce am spus! Si am incercat sa o sustin putin,facand'o sa inteleaga ca exista posibilitatea de a fi simplul atasament dintre rude, nicidecum neaparat vreo atractie fizicahappy, si tu m'ai ajutat foaaaaarte multlaughingmersii! acum sigur o sa se gandeasca la faptul ca nu era doar imaginatia ei bogata ci siguur acea "curva" incerca sa'i fure barbatullaughing

| MishikiCrisy a răspuns:

Varasa aia e o proasta rau, doamne! daca as fii in locul tau as da-o pe curva aia la o parte imbrancind-o in fata tuturor si m-as prezenta zicandu-i cine sunt si ca sunt iubita varului ei. Asa ar stii cu cine se pune!