Buna,
Probabil vara aia a lui e o curva, care duce lipsa si s-a gandit ca poate nu i-ar strica si la varuso un pic de la ea! cred ca ar fi trebuit sa ii spui la guda in fata, scumpa mea, scoate mana de acolo sau ti-o scot eu rupta!
Deci, pe bune, foarte neplacut, nu cred ca as fi suportat situatia, chiar daca nu sunt prea geloasa de felul meu, i-as fi zis proastei ce as fi avut de zis!
Cat despre prietenul tau, nu are rost sa te certi cu el pentru ea, incearca sa fii calma, sa ii explici cu calm ca nu ti-a placut si sa incerce sa vb cu ea sa nu se mai comporte asa!
Ai dreptate, oricine ar fi gelos la fazele astea, mai ales daca fata are si un trecut "glorios", insa, daca mai iesiti cu ea si face tot asa, fi indiferenta, arata-i ca nu iti pasa, si fa si tu pe figuranta, cand se apropie de el, incearca sa mergi tu si sa zici "da-mi voie sa imi tin puiu de manuta", sa il saruti, sa il strangi in brate, ca poate asa se satura de voi si isi ia talpasita!
Are si el necesitatile lui, doar e baiat tanar. Mai invatat si alt ceva despre dragoste decat sex.
Nu crezi ca ai exageraaaat cu gelozia? sincer,daca tot ai spus ca sunt verisori,nu conteaza de ce grad, e clar ca nu pot avea nimic.E o lege a naturii! Nu iti poti vedea rudele cu alti ochi decat ca pe familie! Pentru D-zeu! si eu cu verisorii mei am o relatie apropiata,asta nu inseamna ca pot sa ii privesc altfel sau sa ma dau la ei! Gandeste-te mai bine daca are rost sa ioti faci filme, iti poti strica relatia degeaba, doar pentru ca verisoara lui este apropiata cu el!
Daca tu crezi ca "legile naturii" sunt sfinte si nu pot fi incalcate, esti putin cam naiva. da, nu este foarte normal sa faci chestii cu verisorii tai sau alte rude, dar asta nu inseamna ca nu se poate intampla. plus ca, in unele tari, legile specifica ca nu te poti casatori cu un verisor, decat daca e mai mare de gradul III. dar stiu destule cazuri in care chiar verisori de gradul I s-au casatorit.
Mnu naiva crede'ma chiar nu sunt da,stiu ca exista posibilitati,stiu si eu cazuri,dar totusi mi se pare ca exagereazae prea de tot,la urma urmei nu vad sa fi specificat cum ca si el i'ar fi acordat atentie "verisoarei" sale,deci nu isi avea rostul aceasta scena de gelozie si de cearta,cu riscul de a incheia o relatieasta e tot ce am spus! Si am incercat sa o sustin putin,facand'o sa inteleaga ca exista posibilitatea de a fi simplul atasament dintre rude, nicidecum neaparat vreo atractie fizica, si tu m'ai ajutat foaaaaarte multmersii! acum sigur o sa se gandeasca la faptul ca nu era doar imaginatia ei bogata ci siguur acea "curva" incerca sa'i fure barbatul
Varasa aia e o proasta rau, doamne! daca as fii in locul tau as da-o pe curva aia la o parte imbrancind-o in fata tuturor si m-as prezenta zicandu-i cine sunt si ca sunt iubita varului ei. Asa ar stii cu cine se pune!