| Deea2427 a întrebat:

Buna,am si eu o intrebare la care as vrea sa raspunda doar cei in masura fara hate sau alte...bun sunt casatorita de ceva timp, am 1 copil cu sotul meu, am fost plecata la parinti in urma cu ceva timp si cand m-am reintors acasa am gasit sub pat (cand faceam curat) o pereche de chiloti care nu imi apartin, in mod sigur m-a inselat, cel putin eu asta zic si nu este prima data cand gasesc astfel de ''urme''. Ce sa fac? Sa il parasesc? El neaga faptul ca m-ar fi inselat...voi cum ati proceda?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
21 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

El nu doar ca te inseala, dar are un amantlâc stabil cu alta, pentru ca aia a vrut sa marcheze teritoriul lasandu-si chilotii acolo ca sa-i gasesti tu. Nu pleci de undeva uitandu-ti chilotii acolo, ci ii lasi intentionat. Nu ai cum sa te imbraci, uitand sa-ti iei chilotii pe tine. Ce sa faci? Depinde doar de tine, de cat de toleranta esti si cat rahat esti dispusa sa accepti. Un lucru e cert...chiar daca nu te va parasi, el va continua sa te insele si sa-si bata joc de tine. "Once a cheater, always a cheater!"winking

| ania a răspuns:

Intreaba si vecinii. Daca te inseala ai dreptul si crestineste sa te desparti, te poti trezi si cu BTS.

| Drimmero a răspuns:

Aiurea, isi bate joc de tine in ultimul hal, mai intai ca te insala, apoi ca face pe prostul. E o lepra de om, da-i papucii, nici nu stiu de ce mai pui problema daca trebuie sa o faci sau nu.

| dinaprilie a răspuns:

Urmareste/l.ce vezi cu ochii tai nu vede nimeni.

| gogugogugogu a răspuns:

Faci ce iti spune constiinta pentru ca, aparent, viitorul comun e compromis. Oricum, ar trebui sa te gandesti si daca motivele sunt la tine, de ce a facut asta, sexul este o nevoie, i-ai oferit cat a vrut? L-ai refuzat vreodata? El te-a refuzat vreodata? Discutia poate fi mult mai lunga.

| Deea2427 explică (pentru gogugogugogu):

Eu zic ca i-am oferit cam tot ce avrut el

| gogugogugogu a răspuns (pentru Deea2427):

Atunci ar trebui o discutie si drumuri separate in continuare. Tu decizi, ai intrebat "voi cum ati proceda?" si noi am raspuns.

| mi25 a răspuns (pentru Deea2427):

Asta consideri tu. Dar el ce zice: i-ai saisfacut asteptarile? Ca multe femei si chiar barbati cred ca partenerul(a) are nevoieie doar de ceea ce crede el (ea).

| anonim_4396 a răspuns (pentru mi25):

Si de cand "nesatisfacerea asteptarilor" e argument sa faci ce a facut el?

| mi25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma faci sa râd! In ce lume traiesti?

Ai intrebat-o pe Deea2427 de ce a fost plecata la parinti?
Eu nu cred ca a fost plecata cu acordul sotului sau... poate ca a facut-o in urma unor certuri. Si atunci?

Da, este un argument plauzibil daca pe femeie "o doare capul" cand el are nevoie sa nu o doara.
Cand am folosit sintagma "nesatisfacerea asteptarilor" ma refeream si la faptul ca sexul se face in doi.

Te cred. E si o vorba, razi ca prostu.

Certurile si faptul ca din cine stie ce motive nu-ti mai place sexul nu sunt argument sa o inseli (in mod repetat) pe persoana care se intampla sa-ti fie sotie si cu care mai ai si un copil.

Ce are Sula cu prefectura.

Am zis eu ca poate lui nu-i mai place sexul?
Cand am spus ca sexul se face in doi ma refeream la faptul ca pentru buna reusita, la o partida de sex trebuie sa contribuie ambii parteneri.
Partenerii care inseala au argumentul ca amanata, amantul ii ofera ceea ce nu-i ofera sotia, sotul. Inclusiv atentie fara a se recurge la sex.
Cred ca fenomenul trebuie cunoscut, nu combatut empiric. Nu vreau sa dezvolt deoarece sociologia familiei este vasta.

| gogugogugogu a răspuns:

Sigur(a) mai esti pe inteligenta ta... E un copil la mijloc, consider ca trebuie o discutie totusi.

| Anuskaa a răspuns:

Daca neaga ca ta inselat cum explica chilotii de sub pat? Sau nu i-ai zis? Daca nu atunci sa ii zici? Sa vezi ce rractie are? Atunci cum va nega!

| Deea2427 explică (pentru Anuskaa):

I-am zis de ei...se facea ca nu stie nimic