Divorteaza, mai ales ca nu-i prima oara cand te inseala si nu va fi nici ultima. Un curvar nu va renunta niciodata la meteahna lui si va continua sa te insele toata viata
Un copil crescut in acest mediu va avea numai de suferit, de aceea este bine sa opresti evolutia unei casnicii toxice, sa=i dai drumul sa zburde cu femeile lui si tu sa-ti cauti pe cineva serios, cu care ai putea avea o casnicie linistita si frumoasa.
El nu doar ca te inseala, dar are un amantlâc stabil cu alta, pentru ca aia a vrut sa marcheze teritoriul lasandu-si chilotii acolo ca sa-i gasesti tu. Nu pleci de undeva uitandu-ti chilotii acolo, ci ii lasi intentionat. Nu ai cum sa te imbraci, uitand sa-ti iei chilotii pe tine. Ce sa faci? Depinde doar de tine, de cat de toleranta esti si cat rahat esti dispusa sa accepti. Un lucru e cert...chiar daca nu te va parasi, el va continua sa te insele si sa-si bata joc de tine. "Once a cheater, always a cheater!"
Intreaba si vecinii. Daca te inseala ai dreptul si crestineste sa te desparti, te poti trezi si cu BTS.
Aiurea, isi bate joc de tine in ultimul hal, mai intai ca te insala, apoi ca face pe prostul. E o lepra de om, da-i papucii, nici nu stiu de ce mai pui problema daca trebuie sa o faci sau nu.
Faci ce iti spune constiinta pentru ca, aparent, viitorul comun e compromis. Oricum, ar trebui sa te gandesti si daca motivele sunt la tine, de ce a facut asta, sexul este o nevoie, i-ai oferit cat a vrut? L-ai refuzat vreodata? El te-a refuzat vreodata? Discutia poate fi mult mai lunga.
Eu zic ca i-am oferit cam tot ce avrut el
Atunci ar trebui o discutie si drumuri separate in continuare. Tu decizi, ai intrebat "voi cum ati proceda?" si noi am raspuns.
Si de cand "nesatisfacerea asteptarilor" e argument sa faci ce a facut el?
Ma faci sa râd! In ce lume traiesti?
Ai intrebat-o pe Deea2427 de ce a fost plecata la parinti?
Eu nu cred ca a fost plecata cu acordul sotului sau... poate ca a facut-o in urma unor certuri. Si atunci?
Da, este un argument plauzibil daca pe femeie "o doare capul" cand el are nevoie sa nu o doara.
Cand am folosit sintagma "nesatisfacerea asteptarilor" ma refeream si la faptul ca sexul se face in doi.
Te cred. E si o vorba, razi ca prostu.
Certurile si faptul ca din cine stie ce motive nu-ti mai place sexul nu sunt argument sa o inseli (in mod repetat) pe persoana care se intampla sa-ti fie sotie si cu care mai ai si un copil.
Ce are Sula cu prefectura.
Am zis eu ca poate lui nu-i mai place sexul?
Cand am spus ca sexul se face in doi ma refeream la faptul ca pentru buna reusita, la o partida de sex trebuie sa contribuie ambii parteneri.
Partenerii care inseala au argumentul ca amanata, amantul ii ofera ceea ce nu-i ofera sotia, sotul. Inclusiv atentie fara a se recurge la sex.
Cred ca fenomenul trebuie cunoscut, nu combatut empiric. Nu vreau sa dezvolt deoarece sociologia familiei este vasta.
Sigur(a) mai esti pe inteligenta ta... E un copil la mijloc, consider ca trebuie o discutie totusi.
Daca neaga ca ta inselat cum explica chilotii de sub pat? Sau nu i-ai zis? Daca nu atunci sa ii zici? Sa vezi ce rractie are? Atunci cum va nega!