| lampard_4578 a întrebat:

am si eu o intrebare... a trecut o saptamana de cand m-am culcat cu prietenul meu si sunt abia la inceput. a fost a3a oara si de atunci ma doare...de ce oare? durerea persista de o saptamana. e normal? mersi mult

Răspuns Câştigător
| RyanGeorge a răspuns:

Lampard nu prea e normal dupa o saptamana sa te mai doara inca, eu zic sa mergi la un control daca nu prea ai curaj si iti este rusine atunci faci o pauza mai mare de 2-3 saptamani in care nici sex sa numai faceti si vezi cum te simti daca la fel sau putin tot te mai doare atunci trebuie sa mergi neaparat la un control fara sa mai amani.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e normal. Cel mai probabil ai o infectie vaginala. Grabeste putin programarea la ginecolog si du-te cat mai repede. Oricum este necesar sa te duci in prima luna de la inceperea vietii sexuale, o poti grabi cateva zile si sa te duci saptamana asta.

| monyk a răspuns:

Buna,probabil ca locul inca nu s-a vindecat complet sau ai vreo rana. DAca durerea persisita mergi la medicul ginecolog sa vezi despre ce e vorba.

| glamour a răspuns:

Nu am studii dar nu mi se pare normal sa te doara o saptamana de la contactul sexual. Ca te doare atunci la primele contacte da dar nu sa persiste durerea o saptamana. Mergi la un doctor.

| EdwLo a răspuns:

Cel mai bun raspuns ti-l poate da un ginecolog.

Pentru ca poate fi si ceva normal. placere nu vine imediat.
Poati fi si f. putin excitata
Poti avea probleme cu colu

Adica cum sa-ti zic, poate fi orice... n-avem de unde sa stim sau sa garantam. Daca ai vreo problema ginecologul va sti cel mai bine ce se intampla cu tine si tot el iti va da solutia tongue