Daca nu va`ti protejat si el a ejaculat in interior, este foarte posibil. iti recomand sa iti faci un test de sarcina pentru a fi sigura, insa ai grica, testul nu detecteaza sarcina doar dupa o saptamana sper ca te-am ajutat
Da :-s...
Atunci e cam posibil sa fi insarcinata trebuia sa iei si tu pastila de a 2a zi
Ia un test de sarcina si vezi ca sa fi mai sigura. astept raspunul sa vad ce ai rezolvat
Pff, multumesc >
Eii. si eu era sa raman de 2 ori insarcinata noroc cu pastila de a2a zi
Da, e posibil, din cate stiu spermatozoizii pot trai cam 7 zile de la ejaculare, deci daca ai o ovulatie mai devreme poti ramane insarcinata.nu te baza pe metoda calendarului, este o metoda doar pentru femeile cu ciclu regulat si care au experienta, folositi prezervativul, e chiar asa complicat?
Am menstruatie regulata. Nu inteleg ce ai vrut sa zici cu " deci daca ai o ovulatie mai devreme poti ramane insarcinata "?!?
Cateodata poti avea ovulatie mai devreme decat era firesc, ex:in loc de ziua a14 a sa ai in ziua 9-10a etc, asa ca nu e o metoda foarte sigura calendarul. fa un test de sarcina, chiar doua(la diferenta de cateva zile) pentru a fi sigura daca esti sau nu
Depinde....ca sa fii mai sigura ia-ti un test de sarcina si data viitoare protejati-va
Din cate am inteles eu de la pritenele mele, in primele zile dupa menstruatie, nu poti ramane insarcinata.
A mai si ejaculat in tine? doamne ce prieten dement poti sa ai
anonim_4396 întreabă: