| Ylla a întrebat:

Am si eu o intrebare.Acum 5 luni am fost cu un baiat. Nu a fost o relatie de lunga durata, a fost o relatie de 3 saptamani. Ciudat este ca m-am indragostit de el in scurt timp. Dupa 3 saptamani in care ma simteam in al 9-lea cer langa el, mi s-au pus mie pitici pe creer si m-am despartit de el. Motivul a fost ca ma saturasem ca prieteni mei sa rada de mine in continuu ca el este mai mic cu un an ca mine, dar nu asta e problema. Incepuse sa dea numarul meu de telefon prietenilor lui, id-ul de mess si alte chestii de genu. Ma suparasem pe el pentru fazele astea si i-am dat id-ul lui celei mai bune prietene ale mele. Se calmasera apele, si imi ceruse iertare si o a 2-a sansa. Dar eu nu am putut pentru ca inainte prietena mea imi spusese ca a inceput sa ii placa de el, cu toate ca ea iubea pe alt cineva. In fine ideea e ca mi-a promis ca nu o sa fie cu prietena asta a mea, iar dupa o zi sau 2 am auzit ca sau mozolit pe scari la scoala. M-am certat rau cu el, inca am ramas priete eu si fata despre care va vorbesc cu toate ca ea la convins sa se mozoleasca cu ea in fine. Lui i-a parut rau de povestea asta si nu s-a combinat cu ea. Dar eu inca il iubesc cu toate ca m-a facut sa sufar. Nu stiu ce sa fac, s-a incerc sa ma impac cu el sau pur si simplu sa o las asa sa caut pe alt cineva, cu toate ca simt ca a fost special si ca am fost proasta ca m-am despartit de el, as vrea sa pot sa fiu din nou cu el. Ma puteti sfatui cum sa fac sa ma impac cu el?

Răspuns Câştigător
| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Ok
asculta aici

el dadea idul si numarul tau, nu degeababig grin...ptr ca ii mentionau prietenii lui de tine. discutau despre voi doi intr-un fel era.mandru ca este cu tine
deci impaca`te cu el

``prietena`` asta a ta nu e deloc prietena
stiu cum e sa te dai la prietenul celei mai bine prietenebig grin e ceva gen``uite ca pot si eu sa fiu cu el nu numai tuwinking`` straight face
ea l-a convins sa se sarute? da`o draculaughing)) deci nu face prostia sa-i confesezi in primul rand secretele tale ei ca e posibil sa auda toata scoalastraight face sunt sigura.mai ales celelalte prietene ale ei.

daca lui i`a parut rau, e clar ca`i pasa.eu iti recomand sa te certi cu ea.nu cu elbig grin

daca alegerea ta este sa te desparti de el si sa treci mai departe, si sa ramai prietena cu aia, iti recomand sa gasesti momentul oportun de a te da la o persoana de care ii place ei mult. spuneai ca iubeste pe cineva nu?
spui si ca tu te`ai indragostit de prietenul tau nu?
e cam aceeasi chestiebig grin ai putea incerca sa te dai la el.

p. s.:as vrea sa imi spui si mie ce`ai facut intr-un mesajbig grin
:*

5 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Vorbeşte cu el faţă-n faţă cerei şi tu iertare că v-aţi despărţit. Spune-i că-l iubeşti şi spune-i şi ce te-a durut ca să ştie tongue o să vă împăcaţi.

FantaSZy.

| Zady a răspuns:

Sti ce...asculta-ti inima. daca il iubesti atat de mult si vrei sa fi cu el atunci da-i o a doua sansa.insa nu ii mai arata ca il iubesti atat.si iubirea are limite.nu poti suporta toate aceste chestii. dar tu mai da-i o sansa si nu uita trebuie sa fiti egali

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Ce toanta e aiaastraight face
se laudalaughing proastaoh go on le urasc pe astea rolling eyes faza era ca daca el o saruta el vroia mai spuneam sa iti zica earolling on the floor ca na...baietii sunt baieti.

| Ylla explică:

Oricum nu mai sunt prietena cu fata aia, si ma enerveaza faza ca sa folosit de el intr-un fel. Plus ca ea mi-a spus ca s-au mozolit, asa cu un zambet happy ca si cum nu ar fi contat.

| Ylla explică:

Ma pis pe ei de baieti laughing