1:Ori a facut-o din prosteala(putin probabil)
2:Nu te place, te iubeste fiindca daca placi o fata no saruti. daca iubesti o fata o saruti.Norok cu baiatu'!
Da, nu cred ca lasi pe cineva sa te sarute, daca nu placi macar putin persoana respectiva. Incearca sa vorbesti cu el despre ce s-a intamplat atunci.
Cred ca te place si el din moment ce ti-a raspuns la sarut, daca va cunoasteti bine si sunteti prieteni si va intelegeti bine i-ai putea da de inteles ca il placi si poate iti faci curaj si ii spui ce simti pentru el.
Buna! Numai tu stii ce ai simtit atunci cand buzele voastre s-au apropiat Daca asta a fost senzatia ta, inseamna ca sti tu ceva
Probabil ca da
Depinde de baiat... daca e genul care nu ar fi avut curaj sa vina singur la tine desi te placea atunci,, da,, fiindca a profitat de situatie odata ce a aflat ca il placi
Buna n-ar trebui sa-ti faci iluzi din prima poate ie genul de baiat care raspunde la toate fetele cand le saruta sau ie provocat. daca al placi si crezi oare cum ca si el te place petrece mai mult timp in prejma lui si vei daca si el te place atunci da Funda?
Eu cred ca da! altfel nu mai continua sa te sarute, continua asa ca poate ai sanse