Odata ce ti'a venit menstruatia, nu esti insarcinata. Daca nu ai incredere, fa un test si convinge'te. Decat sa dai banii pe teste de sarcina, mai bine dai banii pe prezervative. E mai sigur. Bafta! Pup
Imposibil sa fii insarcinata. Sansele mai mari de a nu ramane insarcinata sunt cele 10 zile dinaintea menstruatiei si cele 10 zile dupa menstruatie. La mijlol acestor zile, femeia este cea mai fertila. Ori tu precizezi mai sus ca tie ti-a venit ciclul fix dupa actul sexual. Nu iti fa griji nu esti. Bag mana in foc.
Dar totusi pentru viitor incearca sa folosesti prezervativul. Stiu, e mai placut fara, dar incearca totusi cu. Deoarece baiatului in apropierea ejacularii, elimina o substanta ceea ce contine spermatozoizi, asa ca nu vrei sa risti nu?
din moment ce ti-a venit si luna trecuta si luna aceasta, cum DOAMNE IARTA-MA sa fii insarcinata?!
Mai abtineti-va de la sex, daca nu stiti nimic legat despre acest subiect.Sau mai bine, documentati-va inainte, intrebati-va parintii.
BAFTA!
Sunt sanse de 50% sa fii ramas insarcinata. Mai bine ti-ai lua un test de sarcina.
Nu sunt sanse, in primul rand daca nu si-a dat drumul, nu sunt "inotatori" sa fecundeze. In al 2-lea rand eu stiam ca inaintea mentruatiei si dupa, sunt cele mai sigure zile pentru sexul neprotejat. Daca tot te nelinisteste, ia-ti un test de sarcina si convinge-te, ca nu esti.
Eu stiu ca daca esti insarcinata nu-ti vine menstruatia... dar mai bine ai face un test de sarcina
Menstruatia vine si peste sarcina, dar daca zici tu ca nu a ejaculat in tine atunci nu trebuie sa iti faci asa mari probleme pentru ca sansele sunt foooaaarte mici ca tu sa ramai insarcinata.totusi ca sa te linistesti poti face un test de sarcina.sau doua de la doua firme diferite ca sa fi sigura.mult noroc
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: