Oaw. ce frumos! e ca in ala`` Impreuna pentru totdeauna``
hai, sa fim seriosi. e clar ca mai simti ceva pentru el
o sa-ti dea add probabil sh o sa te intrebe cine esti
tu il intrebi daca isi mai aminteste de fata cu care nu stiu ce facea(ii zici o amintire sau o faza frumoasa), bineinteles fata fiind tu sh apoi incepeti sa vorbiti.noroccc
Nu poti sa stii dca nu vb cu el.
vorbeste cu el, povestiti ce-ati mai facut cum va merge si propune-i sa va intalniti
Est foarte frumoasa poveste ta. Nu te speria el 100% c se mai gandest la tine. Pe mes ii zici cine esti si o sa-si aduca aminte. Presupun ca el are acum 18 ani.Nu stiu ce sa zic.Nu vreau sa te supar, dar cred ca are prietena, dar marog doar el stie asta. Si daca ii zici cine esti o sas-si dea seama, dar daca nu-si da seama atunci insemna ca nu se mai gandeste la tine. Dar eu totusi cred ca nu auitat cei 3 ani. Mult succes!
Wauuuuuuuuuuuuuuu! exact povestea meaaaa! noi ne cunosteam inca de mici de la scoala.am fost amici multi ani. apoi eu ma transferasem la o alta scoala.si trecura vreo 4 ani, iar el mai avea numarul meu de fix in m inte. el fiind plecat in strainatate m-a sunat si mi-a zis ca in tot acest timp nu ma uitat si s-a gandit la mine.stii ce a urmat? eu atunci implinisem 18 ani.era luna iunie.in luna august am plecat la el in italia si aici am ramas. iar acum peste 2 luni avem si nunta,sa stii ca nu ai nimic de pierdut daca tu il iubesti si vrei sa ai o relatie cu el incearca sa-i zici ce simti fara rusine.prima dragostea este cea mai frumoasa si nu se uita niciodata.mult noroc in viata iti doresc.
La 14 ani te consideri adult? MAMA! Esti copilas.Parca tu ai pus intrebarea aceea Ai o minte sclipitoare, de bubuie.
Poi avand in vedere ca erati destul de apropiati nu cred ca s`ar supara ca ai dat de el
Ii spui doar ca ai vrea sa mai vorbiti, sa depanati amintiri ...ca nu l`ai vazut de mult, daca e bine...chestii generale