O poza? glumesc , esti OK stai linistita, nu esti "grasa" cum spui tu, du-te la oglinda si uitate si zi de 2-3 ori pe zi timp 2-3 zile, "sunt frumoasa-arat bine-sa moara toti baietii dupa mine" si iti zic eu ca numai o sa te gandesti la cum arati, voua fetele asa va place sa va displaceti, daca un baiat spune ca esti frumoasa pai sa stii ca esti FRUMOASA si lasa "grasa" in trecut
Mai normal logic ar fi trebuit sa ai 51 de kg, grasa nu esti :* acum depinde si de structura corpului
Salut, este bine,cred ca esti ingrijorata de felul cum arata exteriorul tau care nici nu este asa de grav, doar ca esti mai dezvoltata decat celelalte fete. Ti-as spune sa nu mai atragi atentie la greutatea ta naturala, bucurate de sanatate, si fii fericita,nu da atentie criticilor altora, nu cred ca isi au rostul. In plus multe persoane atrag atentia la interiorul sufletului, nu la forma corpului. (iar eu sunt una din ele, nu-mi place cum cei care se cred frumosi, ii i-au in ras pe cei care sunt mai putini frumosi, dar nu vad cata frumusete au inauntrul lor) Asa cred eu si cred ca e mai importanta frumusetea interioara, decat cea exterioara, care conteaza tot mai putin... pup dulce.
Din cate stiu la 1.62 o fata normala ar trebui sa aiba 52 kg, daca vb d fotomodel sau chestii d astea ea ar trebui sa aiba 42 kg.
IMC 21,72 » Normal
ESTI NORMOPONDERAL Ai o greutate normala pentru inaltimea ta.
Un IMC situat intre 20 si 24, 9 este asociat cu riscuri reduse de boli la majoritatea persoanelor. Cel mai bine este sa va mentineti greutatea. Pentru a ramane in forma, incercati sa ramaneti in intervalul 20-24, 9, evitand pe cat posibil sa va situati in una din cele doua extreme.
Greutatea ta ideală este de 57, 08 kg.
Greutatea ta trebuie sa fie intre 48, 58 si 65, 58 kg...am cautat pe net si mi- dat asa.
La varsta ta, e un pic cam mult.Pentru ca fiecare "varsta", are o greutate optima. Daca tu, la 13 ani ai cu 6 kg mai mult, la 23 de ani vei avea cu 12 kg mai mult.Nu e tragic, insa trebuie sa mananci mai sanatos.Multe fructe,legume,apa normala,miscare. Daca nu ai colacei de grasime, daca ai o osatura mai puternica, nu ai ce face.ai o "densitate" mai mare.
Abstract la 1.71 ai zici tu 57 kg... si esti "grasa" offf ce ma fac eu cu voi... daca aveai 67 da erai plinuta dar nu grasa PUNCT
George0197 întreabă: