| bab3 a întrebat:

am 17 ani si acum vreo 10-11 zile am facut sex cu prietenul meu cu prezervativ. dar pe ultima suta de metrii si-a scos prezervativul, dupa aia am continuat inca 2 minute si si-a dat drumul. dar nu in mine. Exista vreo posibilitate sa fiu gravida? ...Pe langa asta nu am ciclul stabil. nu stiu ce sa fac. Ma puteti ajuta va rog frumos? Astept orice raspuns.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca exista posibilitatea de sarcina. Cam intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului mesntrual in care te gaseai. Fiindca ai menstruatii neregulate, este corect sa consideri ca ai permanent riscul maxim, adica in jur de 27%.

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu am sa inteleg niciodata de ce permiteti baietilor sa-si scoata prezervativul in timpul actului sexual. De ce si-l mai pun atunci? Fiindca ai menstruatii neregulate, nici macar nu poti sa te bazezi pe metoda calendarului, asa ca riscul sa ramai insarcinata este mare. Fa un test de sarcina pesteo saptamana.

| Crisu a răspuns:

Nu avem noi cum sa-tsi spunem clar daca esti gravida sau nu, insa iti recomand sa faci un test de sarcina.si sa stii ca exista sanse de 20% sa fii insarcinata, pentru ca e posibil sa se fi scurs ceva inainte.si Abh, nici eu nu intseleg.

| Zaris a răspuns:

Nu cred ca ai ramas, da pentru linistea ta fa un test se cumpara de la farmacie

| Broadband a răspuns:

Ce tie cu fetele astea. nu mai pot rabda si incep viata sexuala la 13, 14 ani. vedeti-va de carte ba copii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei ramane gravida
mergi la un control sa fii mai sigura

| Relax_7124 a răspuns:

Cel mai sigur este sa faci un test de sarcina

| bab3 explică:

Ok. mersi mult happy