| 300 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare am 19 ani si acum o saptamana am facut sex cu pretenul si nu ne-am protejat iar acum nu-mi vine menstruatia iar el zice ca nu a lasat in mine si sa mai astept ca poate vine dar adevarul este ca mie mi-e frica sa nu raman insarcinata va rog ajutati-ma.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu a ejaculat in vaginul tau, tot ramane un risc de sarcina de cam 27%, deci destul de marisor.
Din pacate, acum nu are rost sa te stresezi. Nu mai e nimic de facut, indiferent daca ai ramas sau nu insarcinata. va trebui sa astepti sa treaca 21 de zile de la contactul sexual pentru a face un test de sarcina din prima urina de dimineata.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Scuza-ma dar cand ai facut-o neprotejat nu iti era frica de o sarcina!?

Vezi daca esti cu capul in nori, tragi sperieturi!

Sanse sa fi insarcinata exista, si inca foarte mari!

Daca tot iti intarzie fa un test de sarcina!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Si cum ai vrea sa te ajutam noi? crezi ca noi ghicim daca esti sau nu insarcinata? fa-ti un test de sarcina si data viitoare nu mai fi cu capul in nori si gandeste-te la consecinte inainte sa faci ceva.

| Crisu_7532 a răspuns:

Vorba lui I'mPerfect(a)! cand ai facut sex neprotejat nu ti-a fost frica de faptul ca ai putea ramane insarcinata?! bineinteles ca nu ti-a fost frica, pentru ca nu te gandeai la consecinte ca nah, sexul era mai important.
deci, draga mea, ai sanse foarte mari sa fii insarcinata. nasol, dar asta e. spui ca prietenul tau zice ca "nu a lasat" in tine? dar unde a lasat? s-a ridicat brusc de pe tine si s-a dus la baie? ca sa nu mai zic ca nici nu este necesar ca prietenul tau sa ejaculeze in tine ca sa ramai insarcinata. poti sa ramai insarcinata si de la lichidul preejaculator (picaturile de lichid care preced ejacularea propriu-zisa) deoarece contine spermatozoizi.asa ca fa-ti 2 teste de sarcina pentru a avea un raspuns sigur. daca mai ai intrebari, poti sa le postezi aici sau sa-mi trimiti un mesaj pe privat.

| God_1675 a răspuns:

And what is the problem? You are now a MILF! smug congratulation