Oricand la orice ora cand faci sex neprotejat... degeaba te-ai protejat ieri daca azi nu... asa ca daca nu vrei bebe protectie zilnica...
Prezervativul e metoda de bariera. L-ai scos, protectia s-a dus, nu te mai tine si seara urmatoare. Daca esti casatorita si ai o viata sexuala (sper) regulata, puteti sa mergeti la ginecologie: teste si alegeti impreuna alta metoda, potrivita cuplului vostru. Asta daca nu vrei copii inca.
Chestia asta imi suna a banc cu scotieni. Trecand prin piata impreuna cu copilul, scotianul este rugat sa-i cumpere o felie de pepene. La interval de 5 ani, in acelasi decor, copilul ii cere lapte... sau orice altceva (completati voi). Evident scotianul refuza, pentru ca nu merge lapte dupa pepene. Cum adica, in prima seara te protejezi, in urmatoarea - nu? Si mai ai si pretentia sa nu ramai insarcinata... Te fereste NOE?
V-am cerut un sfat doar atata tot nu vreau raspunsuri in care sa va radeti sau sa-mi dati un raspuns cand scrieti sa ma jigniti ...va multumesc si nu mai vreau rasp...