| monmon a întrebat:

am si eu o intrebare. Am aproape 17 ani, si cred ca am inceput sa plac un coleg de-al tataului meu, nu va speriati, colegul are in jur de 25 de ani. El se pare ca m-ar place... dar, nu credeti ca e o diferenta de varsta?

6 răspunsuri:
| Mirela a răspuns:

Varsta ca varsta.

dar e aiurea ca e colegul tatalui tau. iti dai seama ca daca ar afla taicatu ca ai fost cu un coleg d al lui straight faces.ar simti jalnicwinkingpune. te in locul lui

| Silviu591 a răspuns:

Hey hey hey.nu fa chestia asta.ca totusi. e colegul tatalui tau.iti dai seama ca ti-ar interzice.si nu s`ar mai intelege cu ala.ar avea ciuda pe el.cauta si tu pe altcineva

| dyddyyyx18 a răspuns:

Depinde si cum te intelegi cu tatal tau. Daca e sever, mai bine las-o balta.
Daca e intelegator... faci cum vrei, desi tot mai bine e sa iti cauti in alta parte. Pt ca cand o sa te desparti de el poate o sa fie rau si pentru u, si pentru tatal tau. Nu poti stii cum ii poate ajunge sef, si atunci ati cam incurcat-o amandoi.
Si da, e o diferenta de varsta destul de mare; inca un motiv pentru care mai bine ai incerca sa cauti pe altcineva. happy

| mihaa a răspuns:

Ete na ce are ca e coleg cu el, chiar am vazut un film politist in care fata se indragostise de colegul tatalui ei,(nu imi aminmtesc acum numele filmului dar era o comedie belea)diferenta nu e mare e 8 ani si daca respectivul e baiat de treaba, nu vad care e problema?

| stresu a răspuns:

Vezi daca chiar te place si daca pare sa aiba intentii decente cu tine si nu doar sa se distreze si el o tura. Daca vorbesti cu el si pare ok, poti discuta cu tatal tau, mai ales daca aveti o relatie buna. In fond, nu stii de unde sare iepurele si poate se simte si el mai bine daca are idee cu ce om iesi, cunoscandu-l si el.
Spor!

| Silviu591 a răspuns:

Mihaa.totusi.era film.nu realitatewinking