Virgina este o femeie care nu a avut nici un contact sexual, deci prietena ta nu mai e virgina de multa vreme. Sustinand ca e virgina inca dupa multe contacte sexuale, exista posibilitatea sa mai fi fost virgina de multe zeci ed ori inainte, altfel nu si-ar bate joc de ideae de virginitate (care are o valoare pentru femeile care chiar sunt virgine sau sunt la primul partener)
Himenul se gaseste la maxim 5 mm de planul vulvei, chiar la intrarea in vagin. El a fost depasit cu certitudine in toate contactele sexuale. La 10-11 cm de intrare se gaseste colul uterin. daca te proptesti violent cu capul penisului in col, la o femeie neexcitata, este foarte dureros. De asemenea, poate fi dureros la o femeie cu o infectie genitala. Asadar, fie partenera ta are infectie genitala (posibil in contextul unei igiene defectuoase sau a unui partener anterior), fie tu nu ai grija ca ea sa fie lubrifiata si excitata si esti foarte brutal in penetrari. Ginecologul ei o poate ajuta in ambele cazuri
Asta știu și eu. Chiar dacă nu i s-a rupt himenul. Ea din ce înțeleg eu este ca, crede ca este virgina pana i se rupe acel himen.
Eu m-as hazarda sa spun ca himenul ala e istorie de muuuuult timp.
Ea de fapt ce asteapta? Galeti de sange sau ce?
Daca penisul tau intra fara probleme in vagin...himenul ala nu mai exista nici macar ca si amintire. Daca te opreste de fiecare data la intrare si te chinui sa o penetrezi, atunci da, este posibil sa aiba himen elastic...dar repet, eu cred ca himenul ei e istorie de mult.
Plus ca este extraordinar de prost informata asupra propriei anatomii daca are impresia ca durerea ei din interior (la 12-13 cm) are vreo legatura cu himenul.
De asemenea...pe mine sincer m-ar deranja ca partenera sa se culce cu mine dar sa afirme in stanga si in dreapta ca ea e virgina...ca in mod clar in capul ala cam sec de informatii al ei, ea inca se crede virgina )) Saraca!
Tu frate ma crezi in fete?
https://www.youtube.com/watch?v=REfN6guFAFc
A facut din himen prastie si acum arunca cu mazariche in tine Hai serios, mai e virgina dupa ce tu ai intrat in ea? Zi mai bine altceva: tu esti atat de neindemanatic incat de fiecare data cand vrei sa ti-o bagi animalic in ea nu ai bunul simt sa o faci sa se simta si ea confortabil, adica dumneata nu ai auzit de preludiu?
Niciodată nu am facut - o fără preludiu. Întotdeauna a fost suficient de udă.
OK, este virgină (mai bine spus era), la primele contacte a avut sângerări?
Nu a avut niciodată sângerări.