| mirri a întrebat:

am si eu o intrebare... am avut contact sexual neprotejat in ziua a 19-a a ciclului menstrual sdesi eu am inceput sa iau anticonceptionale de 3 zile, desi mi-a fost recomandat sa nu fac sex neprotejat in primele 7 zile.Am luat prostinor 2 in primele 48 de h dupa contact si acum au trecut 5 zile de la ultima pastila de prostinor si inca nu mi-a venit menstruatia... e posibil sa fiu insarcinata? multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu esti insarcinata, dar ai bagat in tine atatia hormoni (pastila de a doua zi plus contraceptive) incat ti-ai produs dereglari grave. Ce medic ti-a recomandat pilula de a doua zi cand luai deja anticonceptionale? Mi se pare o nebunie, te-ai dat peste cap, Dumnezeu stie cate luni de-acum inainte vei avea dereglari de ciclu. Du-te la un ginecolog mai bun pentru a vedea ce ai de facut. Iti trebuie multa rabdare fiindca dupa un asemenea soc, organismului tau ii vor trebui luni, poate un an pana sa-si revina.

2 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Fa un test de sarcina ca sa vezi si consulta un medic ginecolog ca sa te lamuresti mai bine.

| maria a răspuns:

Intai de toate, desi e delicat incearca sa ramai calma, pe cat posibil.Cumpara-ti un test de sarcina de la farmacie, fa-l si vezi cum e ...pe viitor incearca sa tii cont de recomandarile medicului... e drept ca mai sunt si momente in care ne ia valu'...sanatate multa