| ionuTZax3 a întrebat:

Buna,
am si eu o intrebare,
am doar 14 ani sunt destul de bine dezvoltata, am facut dragoste pana acum(nu sex), ((si va rog sa nu va bateti joc, ca nu sunt prima si nici ultima fata de 14 ani care face acest lucru...)))
si de atunci ma simt atrasa numai de barbati
si nu stiu de ce!
Poate puteti voi sa imi explicatzi de ce!
multumesc mult!
Cel mai bun raspuns va primi funda!

Răspuns Câştigător
| GogosikaInfuriata a răspuns:

IonuTZax3, nu te judeca nimeni, nu avem acest drept, fiecare isi face viata asa cum crede, si isi castiga respectul atat cand merita happy
Da e adevarat foarte multi isi incep viata sexuala la varste foarte fragede, poate ai o gandire mai matura fata de ale fete de 14 ani si ti se pare in neregula, ei bine nu ar trebui, din contra ar trebui sa te bucuri ca nu mai esti o copila proasta (scuza-mi expresia) care nu mai crede ca tot ce zboara se mananca, dar totusi ai grija cu barbatii, au mai multa experienta decat tine, iar cei care iti ajung in pat si sunt constienti de varsta care o ai, nu ii pot numi decat pedofili, oameni care cauta distractii si fete naive fara experienta happy Analizeaza bine fiecare om, nu te darui din prima, vei fi perceputa ca o femeie usoara, o prada usor de "vrajit" si nu credem ca vrei asta, nu-i asa? happy Vorbele sunt multe crede-ma, cauta mai bine faptele!
Aviz rautaciosilor care au raspuns numai pe langa intrebare, si nu la intrebare: de unde stiti voi ca e meseriasa? Sau ca si-a inceput viata sexuala la 11 ani? Sunteti mai inconstienti ca ea, de unde stiti voi ca si-a inceput de mai demult v. s? I-ati tinut lumanarea? Poate fata a facut-o pentru prima oara in ziua in care a implinit 14 ani, sau la o saptamana, o luna, doua-trei luni dupa eveniment. Nu mai vorbiti in nestire de cauza, ca nu cred ca e cineva indreptatit si nici argumentat sa spuneti ce ati spus voi.
Pai fetita, multa sanatate, bafta, si multa minte, ai grija de u :*
Pusy

9 răspunsuri:
| GuessWho_8607 a răspuns:

Eu nu te judec, dar la o alta intrebare ai spus ceva de genul "ai fost cu 2 barbati in acelasi timp cu care ai facut se dragoste/sex".
Intr-adevar, sunt fffff multe fete de 13-14 ani care fac sex. Ele fac lucrul asta pentru ca au exact aceeasi mentalitate ca a ta. (nu sunt prima de 14 ani care face asta). Sa fim seriosi ca ai inceput pe la 12-13 ani.(cel putin). Ce dracu mai? Nu mai aveti rabdare? Nu aveti nici buletin...
Sau faceti asta ca va ganditi ca vine sfarsitul lumii in 2012? laughing

| Crisu a răspuns:

Daca spui ca esti bine dezvoltata se aproba si motivul. pff dar totusi sunt milioane si milioane de fete de 14 ani care nu si'au inceput viata sexuala straight face. si crede'ma ca nu conteaza ca esti dezvoltata, nu scuza cu nimic faptul ca esti inca un copil happy. si chestia cu barbatsii o fi pentru ca probabil te'ai plictisit de baietii, si vrei altceva.

| DorelSudoru a răspuns:

Poi findca ti-a placut si mai vrei

| unbaiat a răspuns:

Mataluta trebuiesti frecata cu glass-papir la fofoloanca...

| ZaMbArIcI_4577 a răspuns:

Fratee...esti batrana in meserie.la mine la scoala pe coridoare toate fakk.de la 11 ani in sus. fa in continuare si bucura-te de viata lol

| AndaWest a răspuns:

Tu doar crezi ca iti place, nu ai de unde sa stii cum e de fapt de la varsta asta, indiferent ca o faci cu 3 sau 4 o data. a face dragoste nu inseamna ca te-ai frecat de doua ori ai facut aaaa si gata. te-a gadilat putin si ti-a placut.hai sa fim seriosihappy

| Razvan a răspuns:

A face dragoste inseamna sex lent, papujesmug
Du iu fil mi?batting eyelashes
Cin` te judeca? Baga mare

| gelu89cta a răspuns:

Pai iti zic eu raspunsul daca ai facut o data sex sau dragoste si ti-a placut atat de tare acum te simti atrasa de asta si vrei sa incerci si altceva este normal! nu te judec dar ai grija si protejeazatewinking

| morenaRox a răspuns:

Ce-ai facut tu, numai dragoste nu se numestewinking am citit si cealalta intrebare in care ziceai de 2 baieti...in primul rand, cand zici ca faci dragoste inseamna ca iubesti acea persoana si nu te pupi si mai stiu eu ce cu altul, iar in al 2-lea rand la 14 ani nu prea stii cum este cu dragostea, asta o aflii mai tarziu cand te maturizezi, iar tu inca nu esti matura, esti doar o fata care ar fi trebuit sa mai copilareasca in loc sa faca alte lucruri, ai toata viata inainte sa faci "dragoste"winking